23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCum sa tratezi nefericirea prin rugaciune! Rosteste aceste cuvinte si vei scapa...

Cum sa tratezi nefericirea prin rugaciune! Rosteste aceste cuvinte si vei scapa de probleme

Daca simti ca nu-ti mai gasesti linistea si fericirea, daca esti nemultumita de viata ta din ultima perioada, iti propunem sa-ti gasesti calea prin rugaciune, cu ajutorul sfantului Efrem, despre care se spune ca este mare facator de minuni.

Rugaciunea catre sfantul Efrem

“Sfinte Parinte Efrem, am aflat ca milostivirea ta se arata cu grabire spre cei aflati in mare neimplinire si in sfasiere launtrica si de aceea am cutezat sa te caut si sa te rog sa imi asculti si mie durerea.

Inca din copilarie mi-a fost dat sa vad la oameni, in loc de fapte si cuvinte bune, lucruri si cuvinte care sunt ale intunericului. Iar pe acesti oameni nu numai ca i-am vazut, ci mi-au facut mult rau, cotropindu-mi viata cu faptele, cuvintele si relele lor obiceiuri.

Vino tu, preamilostivule Efrem, si, intinzand mana ta cea sfanta, ridica-ma cu putere si ma tamaduieste din aceasta stare de plangere si durere. Cred cu adevarat ca poti savarsi aceasta, caci dragostea ta fara seaman este nemasurat mai mare decat toate uraciunile care mi-au fost date sa le vad, aud ori patimesc.

Si mai cred ca prin puterea Duhului Sfant cunosti mai bine decat mine tot ceea ce este inlauntrul meu, si de aceea te rog, coboara pana in tainitele cele mai adanci ale inimii si dezradacineaza de acolo toata moartea, uraciunea si pacatul, ca samanta lor sa nu-mi ruineze sau sa-mi distruga si viata aceasta pamanteasca, si pe cea viitoare.

Citeste si:  3 reguli simple sa te aperi de vampirii energetici

Sfinte Efrem, fa ca minunata si tainica ta imbratisare sa imi fie calauza in drumul spre viata vesnica, pentru ca si prin smeritele mele fapte si cuvinte sa se slaveasca puterea Dumnezeului nostru, a Preasfintei Treimi, a Tatalui, a Fiului si a Sfantului Duh.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: