26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECum sa tratezi durerea de picior si de spate

Cum sa tratezi durerea de picior si de spate

Daca aveti dureri atat la nivelul picioarelor, cat si de spate, trebuie sa va prezentati imediat la medic, deoarece acestea ar putea fi simptome ale unei probleme medicale mai grave. Prin cunoasterea cauzei, va fi mai usor sa gasiti caile corecte de tratare a acesteia.

E ceva in neregula cu spatele? Ar putea sa fie ceva in neregula cu picioarele tale? Ambele, poate? Continuati sa cititi mai multe despre factorii care cauzeaza aceasta problema si despre eventualele tratamente naturale.

Daca suferiti de durere la nivelul picioarelor si a spatelui, exista sanse ca ceva sa fie in neregula cu partea inferioara a spatelui.

Debitele osoase si discurile infundate pot forma si bloca nervii care ies din coloana inferioara. Acest lucru creeaza iritatii si inflamatii pe care le simtiti ca furnicaturi, amorteala sau durere la nivelul feselor, picioarelor si spatelui inferior.

Cand iritarea nervilor se intampla de-a lungul nervului dvs. sciatic, aceasta se numeste sciatica. Durerile picioarelor si durerile de spate se intampla adesea atunci cand nervii ca radacinile nervoase cauda equine sunt comprimate.

Unele dintre modalitatile traditionale de tratare a durerilor de spate si a piciorului sunt:

– Medicamentele
– Interventia chirurgicala
– Fizioterapie
– Odihna la pat

Metoda naturala de a trata durerea de picioare si de spate

Citeste si:  7 cuvinte care descriu infertilitate

Unul dintre pasii pe care ii puteti face pentru a trata durerea piciorului si a spatelui este sa cereti ajutorul unui chiropractician. Acestia sunt profesionisti licentiati de stat, empatici si cu studii superioare.

Recent, practica chiropractica a devenit una dintre cele mai bune alternative pentru tratarea diferitelor afectiuni medicale, iar pacientii care au experimentat rezultatele pozitive il recomanda foarte mult prietenilor si familiei. Asigurarile acopera si practica chiropractica.

Chiropracticianul dvs. va va pune o serie de intrebari in timpul consultatiei pentru a afla mai multe despre dumneavoastra si pentru a afla ce a declansat durerea piciorului si a spatelui. Aceste intrebari plus un examen fizic il vor ajuta sa creeze o imagine clara a problemei.

Dupa ce isi dau seama care este problema, va vor spune despre ce a provocat problema si despre tratamentele posibile. Dupa aceasta, chiropracticianul va formula un plan chiropractic pentru a imbunatati miscarea imbinarilor si pentru a restabili alinierea optima in partea inferioara a spatelui.

Aceste ajustari chiropractice vor diminua iritarea si inflamatia sistemului nervos.

Pentru majoritatea oamenilor, aceste ajustari sunt echivalente cu scutirea durerilor de la picioare si spate. Pentru persoanele cu probleme mai complicate, cu toate acestea, un plan extensiv chiropractic este necesar pentru a atenua durerea si pentru a trata cauzele care stau la baza.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: