7 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERCum sa-ti indeplinesti cele mai aprige dorinte! Rosteste rugaciunea catre ingerul pazitor...

Cum sa-ti indeplinesti cele mai aprige dorinte! Rosteste rugaciunea catre ingerul pazitor si toate vor deveni realitate

fashiondays.ro

Ca sa-ti transformi in realitate dorintele este nevoie de multa munca, dar si de un strop de credinta, motiv pentru care iti recomandam sa rostesti rugaciunea catre ingerul pazitor, despre care se spune ca face minuni.

Sfintii parinti spun ca ingerul nostru pazitor este cel mai bun prieten pe care-l puteam avea vreodata, motiv pentru care e musai sa rostesti aceasta rugaciune. Spune-o in fiecare zi, tinand in maini o lumanare si ai credinta.

“Sfinte ingere, cel ce stai inaintea pa­ti­masului meu suflet si al vietii me­le celei ticaloase, nu ma lasa pe mine, pacatosul, nici nu te departa de mine pentru neinfranarea mea.

Nu da loc dia­volului celui viclean, ca sa-mi sta­paneasca cu silnicie acest trup mu­ritor. Intareste mana mea cea slaba si neputincioasa si ma indrepteaza la ca­lea man­tuirii. Asa, sfinte ingere al lui Dumne­zeu, pazitorul si acoperitorul sufletului si al trupului meu celui ti­calos, iarta-mi toate cu cate te-am mahnit in toate zilele vietii mele si orice am gresit in aceasta zi.

Acopera-ma in aceasta noapte si ma pazeste de toata ispita celui potrivnic, ca sa nu manii cu nici un pacat pe Dumnezeu; si te roaga pentru mine catre Domnul, ca sa ma intareasca intru frica Sa si vrednic sa ma arate pe mine, robul Sau, bunatatii Sale.
Amin”

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.