16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCum a fost saptamana Scoala Altfel pentru copii

Cum a fost saptamana Scoala Altfel pentru copii

Inrolare trafic.ro

Incepand din acest an scolar invatamantul romanesc a initiat un nou proiect, saptamana Scoala Altfel. De acest eveniment s-au bucurat si copiii de la Pro Ingenio iar cadrele didactice de acolo au fost entuziasmate sa ne povesteasca ce fel s-au desfasurat orele.

"Ce a însemnat pentru Pro Ingenio Școala altfel? O săptămână inedită, plină de activităţi educative organizate pe cicluri, clase sau clase paralele.

Proiectele şi activităţile propuse au fost gândite astfel încât să răspundă nevoilor de cunoaştere, de explorare şi de manifestare dinamică a elevilor.

Experimente, prezentare de hobby-uri şi pasiuni, activităţi de pictură pe sticlă, excursii cu tematică istorico-geografică sau cu tehnici de supravieţuire, activităţi în lb. engleză la Editura Fischer, parteneriat cu Asociaţia Filateliştilor,vizite şi ateliere de teatru şi culinare, activităţi susţinute de consilierul şcolar, găzduirea Campionatului de fotbal din cadrul Olimpiadei Naţionale a sportului şcolar, expoziţii cu ornamente pentru Paşte…..acestea sunt doar câteva activităţi ce au antrenat şi implicat elevii şcolii noastre" ne-a povestit doamna directoare Dana Nastasescu.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: