3 iunie , 2023
AcasăARTICOLECum sa scapi de celulita in 5 pasi

Cum sa scapi de celulita in 5 pasi

chilipirul-zilei.ro/

Adevărul este că cele mai multe femei au celulită. La fel de real este și faptul că majoritatea doamnelor de orice vârstă este nemultumită de ea.

De aceea este important să știi ce ajută la eliminarea sau estomparea ei, fără reparații sau cheltuieli imense.

Urmează acești 5 pași simpli și vei vedea o ameliorarea a aspectului inestetic în cel mai scurt timp. Ești gata să începi?

Folosește peria de corp

Cu toate că introducerea periajului corpului în rutina de zi cu zi ar putea părea extrem de dificilă, mai ales atunci când abia găsești timp pentru un duș rapid, rezultatele – în cazul celor care l-au adoptat – vorbesc de la sine.

Freacă înainte de a intra la duș, întotdeauna cu mișcări circulare, începând de la glezne și urcând în sus spre piept. Acţiunea este gândită pentru a îmbunătăți circulația sângelui și drenajul limfatic, așa că încearcă acest lucru pentru câteva săptămâni și vei avea parte de o surpriză plăcută.

Încearcă exercițiile cardio

Când vine vorba de cele mai bune exerciții pentru a scăpa de celulita, cardio este cheia. După exerciții, organismul arde în primul rând grăsimi pentru a produce energia necesara pentru a ajuta organismul să se recupereze în urma efortului intens.

VEZI AICI CE AR MAI TREBUI SA FACI CA SA SCAPI DE ASPECTUL INESTETIC AL PIELII

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.