21 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCum sa fii manierata la salonul de manichiura! Ce este interzis sa...

Cum sa fii manierata la salonul de manichiura! Ce este interzis sa faci

Experienta de la salon trebuie sa fie una placuta. Fie ca mergi singura sau cu prietenele, scopul tau este sa fii ingrijita si sa pleci de acolo mai relaxata si mai aranjata, insa uneori aceasta experienta se poate transforma intr-una stanjenitoare.

Bineinteles, te astepti la un anumit nivel de profesionalism si respect de la manichiuriste. La fel trebuie sa te manifesti si tu. Trebuie sa intelegi ce este politicos cand vine vorba de bacsis, de retusuri dupa terminarea programarii si conversatii la telefon in timpul acesteia.

Asumand ca esti multumita de calitatea serviciilor primite, respecta aceste sfaturi de la manichiuriste profesioniste pentru a nu parea necioplita la urmatoarea ta programare.

Este nerespectuos sa vorbesti la telefon?

Da, este! Majoritatea manichiuristelor prefera sa limitezi apelurile la cele de urgenta. Acestea iti pun diverse intrebari legate de manichiura, asadar, daca nu le raspunzi este posibil sa nu pleci cu manichiura ideala din punctul tau de vedere. Daca este o urgenta, explica-i manichiuristei si inchide inainte de aplicarea ojei. Este una sa strici o unghie accidental si alta sa o faci pentru ca nu ai grija atunci cand vorbesti la telefon.

Daca nu esti fericita cu culoarea aleasa, poti sa ii ceri sa o ia de la capat?

Citeste si:  Tehnologii pentru telefon care iti pot salva viata intr-o zi

Aceasta este o situatie des intalnita, dar asigura-te ca o anunti cat mai repede posibil, pentru a nu fi nevoite sa o ia de la capat cu toate unghiile, fapt care poate interfera cu urmatoarea programare. De asemenea, ar fi frumos din partea ta sa ii lasi mai mult bacsis daca te decizi sa schimbi culorile in mijlocul procedurii.

Trebuie sa lasi mai mult bacsis daca intarzii la programare?

Daca te face sa te simti mai bine, fa-o, dar nu este necesar. Ar fi de ajutor sa suni in avans si sa anunti inainte pentru ca salonul sa isi gestioneze urmatoarele programari in cel mai eficient mod. De asemenea, esti apreciata daca te oferi sa fii flexibila, de exemplu sa alegi o alta manichiurista care este libera pentru a nu le da peste cap programul.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: