26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCum sa le faci fata persoanelor negativiste in cel mai bun mod

Cum sa le faci fata persoanelor negativiste in cel mai bun mod

Pentru a fi fericita si prospera, nu trebuie sa ai in preajma ta persoane negativiste. Insa, daca totusi nu ai de ales, iata cateva moduri in care sa te feresti de ele.

1. Nu lua lucrurile personal
Daca iei totul personal nu vei ajunge nicaieri. Singurul mod prin care poti scapa de astfel de persoane este sa le dai impresia ca au reusit sa te acapareze.

2. Nu incerca sa le explici rational
Multe persoane, din dorinta de a evita un conflict, incearca sa se inteleaga bine cu acest gen de persoane negative. Trebuie sa tii minte ca ele nu vor sa fie tratate rational. Ba mai mult, la un moment dat s-ar putea sa aiba nevoie de un umar sa se planga si asta nu va fi bine pentru tine.

3. Fii intelegatoare
Nu toata lumea face ceva pesimist in mod intentionat, trebuie sa vezi daca nu cumva atitudinea este cauza unor anumite circumstante cum ar fi problemele personale, stres, lipsa banilor. Este mai usor sa intelegi pe cineva daca stii de ce se comporta intr-un anumit fel, poate este doar un act de disperare sau impulsivitate.

4. Stai la distanta
Atunci cand esti supusa in mod constant la o astfel de atitudine din partea celor din jur ajungi tu insati obosita fizic si psihic. Este bine pentru sanatatea ta sa te distantezi de persoanele care te imping dincolo de zona ta de confort.

Citeste si:  Cum sa-ti schimbi viata in bine! Rosteste aceste afirmatii in fiecare zi si vei dobandi o stare de spirit buna

5. Seteaza granite pozitive
Nu lasa nimic la voia intamplarii, controleaza ceea ce poti controla. Realizarea unui mediu propice duce la doua rezultate: te protejeaza de energia negativa si ii ajuta pe cei aflati in impas sa se simta bine.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: