13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECum iti poate influenta vremea starea de spirit, in functie de temperatura

Cum iti poate influenta vremea starea de spirit, in functie de temperatura

Inrolare trafic.ro

Starea vremii ne influenteaza starea de spirit mai mult decat credem noi. Cu totii resimtim aceasta influenta, unii intr-un mod mai puternic, iar altii resimtim aceasta influenta mai putin.

Se stie ca intotdeauna clima si atmosfera influenteaza intr-un mod pozitiv sau negativ starea noastra fizica de sanatate sau mentala. Cele mai resimtite schimbari ale starilor de spirit si de sanatate sunt la schimbarile anotimpurilor. Oamenii manifestand aceste astenii la nivel fizic dar si mental.

Temperatura scazuta

Vremea rece favorizeaza depresiile sau duc la agravarea acestora in caz ca acestea existau, datorita faptului ca noi petrecem mult mai mult timp in casa, neavand foarte multe optiuni inafara.

Vremea rece mai favorizeaza tulburarile psihice, pot cauza aparitia migrenelor, poate duce la stari de oboseala, somnolenta si chiar depresii, iar cele mai afectate persoane sunt cele care sufera de ulcer.

Persoane meteosensibile

Persoanele meteosensibile sunt acelea care sunt foarte usor influentate de schimbarile meteo. La schimbarile bruste de temperatura, acestea se confrunta cu stari de ameteala, oboseala, migrene si chiar tulburari psihice.

Temperatura ridicata

Temperatura ridicata si umiditatea cresc stresul termic si poate cauza probleme respiratorii. Acestea pot fi cauzate de aerul prea uscat datorita vremii mult prea calde. Umiditatea si temperatura ridicata pot declansa dureri.
Ceea ce noi putem face pentru trece peste aceste stari de spirit este sa avem o gandire pozitiva, sa incercam sa avem cat mai multe activitati placute, ignorand starea vremii, fie ca afara, fie ca in casa si sa petrecem cat mai mult timp in preajma persoanelor dragi.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: