13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJCum iti alegi rimelul, in functie de gene! Ce sa faci ca...

Cum iti alegi rimelul, in functie de gene! Ce sa faci ca sa nu gresesti

Inrolare trafic.ro

Ochii sunt oglinda sufletului… asa se spune, poate ca asa si este.. Cert e, ca o privire poate „ucide”, poate indragosti, poate cuceri…

Dar despre gene cine ne vorbeste? Ele sunt acolo, cand ochii cuceresc, sunt acolo cand acestia plang, suspina, iubesc…

Genele prin simpla lor prezenta fac ochii sa par luminosi si scot in evidenta trasaturile frumoase ale ochilor tai. Din pacate nu toate femeile au fost inzestrate cu gene lungi si dese, iar companiile de cosmetice au inventat produse care te pot ajuta sa iti transformi genele.

Exista mai multe tipuri de rimeluri. Totusi cum stim care este potrivit pentru noi?

Rimel rezistent la apa

Rimelul rezistent la apa iti aranjeaza genele si nu le incarca, se indeparteaza usor si iti pune in evidenta ochii. Daca lucrezi intr-un mediu cu umiditate ridicata, este alegerea potrivita. Acelasi lucru il putem spune si despre anotimpul de vara, acesta este perfect pentru aceasta perioada.

Gene rare

Daca faci parte din acea categorie a femeilor mai putin norocoase, a celor care nu au fost inzestrate de natura cu gene lungi si dese, iti recomand un rimel cu textura uscata deoarece iti ofera alungire si volum, exact ceea ce ai nevoie.

Forma periei conteaza!

Daca iti doresti mai mult volum iti recomand peria curbata, aceasta acopera de la o singura aplicare. Daca preferi o acoperire perfecta si completa a genelor iti recomand rimelul cu perie dreapta.

Gene subtiri si rare

Daca ai genele rare si  subtiri, poti merge pe un rimel cu o formula uscata. Acesta va fi în masura sa iti ofere un maxim de volum si alungire. Iar pentru a obtine gene mai groase, foloseste o formula umeda sau volumizator.

Negru sau maro

Diferentele dintre nuante depind de ce doresti sa evidentiezi. Daca iti doresti un efect dramatic, ochi patrunzatori, poti alege un rimel in nuanta de negru, iar daca iti doresti sa reflectezi naturalete poti opta pentru cel de culoare maro.

Pretul este important!

Pretul conteaza. De cele mai multe ori un brend cunoscut, vinde scump. De cele mai multe ori ambalajul vinde, insa continutul conteaza si de cele mai multe ori acestea fie ca sunt de la un brend bine cotat sau unul mai putin cotat, continutul e asemanator.

Ce este adevarat este faptul ca la o simpla aplicare de rimel te poti transforma dintr-o persoana absenta intr-o persoana captivanta. Este esential sa alegi rimelul potrivit pentru tine si sa folosesti un produs care te poate ajuta din toate punctele de vedere.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: