30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICu cine se iubește Monica Bîrlădeanu? ”Nu vorbesc public despre viața personală”

Cu cine se iubește Monica Bîrlădeanu? ”Nu vorbesc public despre viața personală”

Se știe că fermecătoarea actriță care a ajuns și la Hollywood, este discretă cu viața ei intimă. De la Boby Păunescu încoace nu s-a mai afișat cu nimeni, dar iată că recent a fost surprinsă în jaccuzi cu un bărbat, despre care s-a spus că ar fi însurat.
După ce au apărut câteva imagini cu Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță în mediul public, au început speculațiile și anume că acesta ar fi însurat și vedeta ar fi despărțit o familie.

monica birladeanu
monica birladeanu

Însă nu este așa căci Monica Birlădeanu a precizat că, în ciuda speculațiilor, Valeriu Gheorghiță nu mai este căsătorit. De asemenea, Monica Bârlădeanu a spus de multe ori că preferă să păstreze discreția cu privire la viața personală. Însă de data aceasta Monica a confirmat relația cu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi: ”Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și că să nu va faceți gânduri sau să va puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viață mea personală. Va îmbrățișez tare… a declarat Monica Bârlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe Instagram.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: