21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECoroane de zirconiu. Perfectiunea data de naturaletea artificialului nedetectabil

Coroane de zirconiu. Perfectiunea data de naturaletea artificialului nedetectabil

Inrolare trafic.ro

Intr-un sondaj efectuat in 2011 de catre clinica CityDent in randul pacientilor si partenerilor sai, 96% dintre adultii intervievati au declarat ca un zambet frumos face o persoana mult mai atractiva pentru membrii sexului opus iar 88% dintre ei au afirmat ca intotdeauna isi aduc aminte de cineva care are un zambet atractiv. La intrebarea “Cum ati defini un zambet perfect?” 100% au ales ca raspuns “dinti naturali, albi, stralucitori si drepti.”

Din ce in ce mai des se apeleaza la stomatologia cosmetica pentru ca pacientii sa arate extraordinar atunci cand zambesc. Mai presus de rezolvarea problemelor medicale, stomatologia cosmetica ofera pacientului atat o viziune total schimbata asupra propriei persoane, sporindu-i increderea si respectul de sine cat si admiratia celor din mediul social sau de afaceri pe care il frecventeaza in mod frecvent.

Pacientii isi doresc un zambet de invidiat datorita perfectiunii sale, iar pentru aceasta dintii nu trebuie sa fie usor de identificat ca nefiind naturali sau revitalizati de tratamente dentare.

Este cunoscut in randul specialistilor in cosmetica dentara faptul ca numai coroanele executate in intregime din zirconiu reusesc sa mimeze translucenta dintilor naturali, lucru greu de obtinut de exemplu in cazul coroanelor metalo-ceramice, care nu pot ascunde opacitatea datorata aplicarii fatetei ceramice, chiar si adusa la nuanta de culoare a celorlati dinti naturali, pe o structura metalica artificiala. Zirconiu este un material cu proprietati similare portelanului ceramic, dar care insa arata mult mai frumos si natural fata de oricare alt material ceramic si este mai rezistent decat acesta la flexiune si duritate.

Citeste si:  De ce NU este bine sa mananci banane la micul dejun

Dioxidul de zirconiu este folosit cu succes in medicina dentara pentru confectionarea capelor interne ale coroanelor dentare deosebit de estetice ce inlocuiesc clasicele aliaje metalice, dar si a unor implanturi dentare. Perfecta adaptare a coroanelor pe suport de oxid de zirconiu permite cimentarea cu materiale biocompatibile evitand iritarea pulpei dentare sau a tesutului gingival.

“Coroanele de zirconiu reprezinta optiunea de top in tratamentele si estetica dentara. Zirconiul le permite acestora sa fie subtiri, protejand astfel dintele de o prelucrare prea mare si reusind sa pastreze cat mai mult din materialul natural al acestuia. In plus, coroanele de zirconiu au o mult mai buna sigilare marginala in gingie, evitand aparitia in timp a unei linii inchise la culoare asa cum se intampla in cazul coroanelor metalo-ceramice. Prin folosirea structurilor ceramice si a unor artificii de culoare, tehnicianul dentar poate simula umbre, fisuri, santuri, efecte 3D identice cu cele date de restul dintilor. ” Dr. Nicolae Krilovici medic dentist CityDent.

 “Prin intermediul tratamentelor de estetica dentara de ultima generatie, in care folosim doar coroanele si implantele de zirconiu, reusim sa obtinem un impact pozitiv si unic asupra vietii pacientilor nostri. Absolut toti, se simt extraordinar dupa incheierea tratamentului si revin la consultatiile profilactice periodice spunandu-ne cum cei din jurul lor raman uimiti in fata imaginii lor revitalizate de un zambet perfect si natural ce pare a nu fi suferit nici macar un minim tratament dentar.” Dr Rodica Ghionea medic dentist si Manager Clinica CityDent.

Citeste si:  4 beneficii ale oualor confirmate de studiile in laborator

Tratamentele in care se folosesc coroanele de zirconiu nu pot fi facute de oricine! Pentru aceasta specialistul stomatolog trebuie sa dispuna de cunostinte avansate in domeniu, intrucat tehnologia coroanei de zirconiu este recent aparuta iar complexitatea acesteia implica atat talentul in a alege nuanta dorita, translucenta materialului folosit permitand dintelui de baza sa influenteze culoarea finala a lucrarii aplicate acestuia, cat si cunoasterea unor proceduri sofisticate de prinderii a coroanei pe dintele original.

  VIDEO

 

Medicul Nicolae Krilovici are peste 20 de ani de practica medicala desfasurata in Germania, dansul intelege nevoile pacientilor si este pasionat in crearea frumosului prin intermediul tratamentelor si procedurilor de estetica dentara.

Clinica Stomatologica CityDent

Adresa: Str. Teheran nr 2, etaj 2, Bucuresti

Telefon programari: 021.230.21.96; 0721.317.370, 0788.317.370

www.citydent.ro

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: