Va prezentam o noua reteta delicioasa din cadrul emisiunii culinare “Mama mea gateste mai bine” – Clatite umplute cu pui si legume si sos gorgonzola.
INGREDIENTE:
- Piept de pui
- Unt
- Gorgonzola
- Ardei gras
- Lapte
- Smantana
- Sare
- Piper
- Boia de ardei
- Oua
- Marar
- Patrunjel
- Faina
- Ceapa
- Ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
- Se taie puiul in bucatele mici si se pun la prajit in unt. Se condimenteaza cu sare si piper
- Ardeii se taie fasii subtiri, iar ceapa solzisori si se calesc in putin ulei. Se condimenteaza c boia de ardei
- Se bat ouale, se adauga lapte si faina pana se obtine consistenta dorita pentru aluatul de clatite. Se pune in tigaie si se prajesc clatitele.
- Carnea si legumele se pun in aceeasi tigaie si se lasa pe foc.
- Smantana se pune intr-o tigaie pe foc mic cu putin unt si branza gorgonzola. Se adauga si putina verdeata tocata.
- Amestecul de carne si legume se pune in foaia de clatita, se ruleaza si se taie in forma dorita
- La final se adauga sosul gorgonzola