13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECele mai serioase cauze ale disfunctiilor erectile. Cum ii afecteaza pe barbati

Cele mai serioase cauze ale disfunctiilor erectile. Cum ii afecteaza pe barbati

Inrolare trafic.ro

Disfunctiile erectile sunt cauzate de o serie de factori cat se poate de seriosi care pot avea efect pe termen indelungat asupra organismului barbatilor.

Disfunctiile erectile afecteaza viata barbatilor in moduri mult peste cele fizice, multi dintre ei pierzandu-si increderea in sine din cauza problemelor cu care se confrunta. Tocmai din aceasta cauza este foarte important sa cunoastem cauzele care pot sa-i puna pe barbati in situatii cel putin neplacute.
Una dintre cauzele principale ale disfunctiilor erectile este consumul excesiv de alcool. Alcoolul cauzeaza probleme cu circulatia care in timp isi se fac simtite si din punct de vedere al vietii sexuale.

O a doua cauza destul de intalnita in Romania care duce la disfunctii erectile este fumul de tigara. Medicii avertizeaza ca fumul de tigara ingroasa vasele de sange, acest lucru ducand inevitabil la probleme cu erectia.
Grasimea este si ea un catalizator negativ cand vine vorba de sanatatea sexuala a barbatilor. Totu se intampla din cauza scaderii cantitatii de hormoni masculuini, adica de testosteron, din organism in momentul in care barbatul este supraponderal.

Poate una dintre cele mai intalnite cauze ale disfunctiilor erectile este diabetul Diabetul zaharat actioneaza asupra vaselor de sange iar acest lucru duce in timp la pierderea aproape in totalitate a potentei. Cu tratament insa, aceasta boala poate fi tinuta sub control.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: