22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECele mai frumoase mesaje pe care sa le trimiti celor dragi de...

Cele mai frumoase mesaje pe care sa le trimiti celor dragi de Craciun

N-a mai ramas mult timp pana cand vom sarbatori Craciunul, fapt pentru care iti propunem sa te pregatesti si sa-ti alegi mesajul pe care sa-l trimiti celor dragi.

De Craciun, sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca, daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

Linistea Craciunului sa salasluiasca vesnic in casele si in inimile voastre. Sarbatori linistite!
Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi! Craciun fericit!

Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie, sanatate si multa intelepciune! Sarbatori fericite!

Mosule batran si bun, iata ce vreau de Craciun: vreau un spiridus sa vina, s-aiba muschi, o casa si masina. Peste ani si ani de zile, muschii sa i se-ntareasca, bogatia sa-i sporeasca, sufletu-n mine sa creasca.

Daca Mos Craciun nu vine, inseamna ca e cu mine. Stam la barfe, bem un vin, poate chiar “il si combin”. Mosule cu barba sura, ce mirosi a bautura, patu-i cald, l-am pregatit, ti-a fost frig, esti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu esti rau, stai linistit! Dar de cand este la mine, a uitat de tot de tine…
Mosul vine cam tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa-n fiecare poarta, fericire, bucurie, sanatate pe vecie! Craciun fericit!

Citeste si:  Rugaciunile pe care trebuie sa le rostesti in Postul Craciunului

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: