27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEAndreea Marin, operata de urgenta: ”Nu ma panichez, sunt un om practic...”

Andreea Marin, operata de urgenta: ”Nu ma panichez, sunt un om practic…”

Andreea Marin se confrunta cu probleme de sanatate, iar in urmatoarea perioada, dupa ce-si va face toate investigatiile medicale, ea va fi operata, dupa cum a marturisit vedeta precizand, de asemenea, ca este esentiala pentru sanatatea ei.

In cadrul unei emisiuni, Andreea Marin a vorbit despre problemele de sanatate care-i dau batai de cap si a marturisit ca va fi operata.

„Da, desigur, astfel de vesti sunt putin exagerate. Nu e nimic grav, astazi am facut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formatiune care sa ma duca cu gandul catre probleme. Am o cocoasa care nu e bine sa fie in zona cervicala. Peste o luna voi face operatia, totul va fi bine, e o problema temporara. Mai greu mi-a fost sa stau in aparatul de RMN astazi, sa fiu sincera.

Oamenii m-au linistit pentru ca nu mai puteam respira. Nu ma panichez, dar sunt un om practic si raman in felul acesta si in privinta problemelor de sanatate. Eu sunt de parere ca e mai bine sa stiu mai din timp, cand pot sa fac ceva. Am vreo 5-6 operatii, facute de nevoie, nu te joci cand e vorba de sanatate. Avem datoria si fata de copii nostri sa le aratam ca asa trebuie facut” , a povestit Andreea Marin la Rai Da’ Buni.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: