24 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCea mai puternica rugaciune de Sfanta Maria! Rosteste-o in fiecare zi si...

Cea mai puternica rugaciune de Sfanta Maria! Rosteste-o in fiecare zi si iti va indeplini orice dorinta

Au mai ramas putin peste doua saptamani pana cand crestinii ortodocsi vor sarbatori Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului, motiv pentru care iti propunem sa rostesti aceasta rugaciune, despre care se spune ca va duce la indeplinirea oricarei dorinte.

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te impor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).

Citeste si:  Uite cum poti curata urmele de arsura de pe fierul de calcat si sa il faci sa arate ca nou

Vezi si:

Rugaciunea pentru a preveni dezastrele naturale! Rosteste-o in fiecare zi, pentru a potoli stihiile

Te impor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Se spune rugaciunea Tatal Nostru, iar apoi:

„Bucura-te Marie, cea plina de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amin”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: