30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERDeclaratia SOCANTA facuta de un medic german: "Da, exista viata dupa moarte"....

Declaratia SOCANTA facuta de un medic german: „Da, exista viata dupa moarte”. A facut EXPERIMENTE pe OAMENI si a aflat asta…

In urma numeroaselor experimente, medicii si psihologii de la o universitate din Berlin au ajuns la concluzia ca exista viata dupa moarte.

Experimentele au fost facute pe mai multi pacienti aflati in moarte clinica, timp de 20 de minute. Ulterior pacientii fiind readusi la viata.

Acest proces a durat 4 ani si a implicat 944 de voluntari si un cocteil medicamentos pe baza de epinefrina si dimetiltriptamina, care permite organismului uman sa reziste pe durata mortii clinice si in timpul procesului de reanimare.

In urma experimentelor, persoanele participante au avut in mare parte aceleasi sentimente, de detasare fata de corp, levitatie, serenitate, siguranta, caldura si prezenta unei lumini patrunzatoare.

Ba mai mult decat atat, subiectii au amintiri din cele 20 de minute in care s-au aflat in moarte clinica.

Dr. Ackermann: “Stiu ca rezultatele noastre pot deranja parerile multora, insa intr-un fel sau altul am raspuns la cea mai des intalnita intrebare, asa ca speram ca acesti oameni sa ne poata ierta. Da, exista viata dupa moarte si se pare ca se aplica in cazul tuturor.”, potrivit mycentralhealth.com.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: