26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCea mai puternica rugaciune de multumire! Rosteste-o zilnic si vei avea noroc...

Cea mai puternica rugaciune de multumire! Rosteste-o zilnic si vei avea noroc din plin!

Daca te-ai rugat de multe ori pana acum ori te consideri un om credincios, n-ar strica sa rostesti si o rugaciune de multumire, prin care iti arati recunostinta fata de ceea ce ai primit de la Dumnezeu.

Rugaciune de multumire catre Maica Domnului

Preasfanta Fecioara, Preacurata Maica Nascatoare de Dumnezeu, Iti multumesc ca ne esti si noua Mama Buna, Iubitoare si Grabnic Ajutatoare! Iti multumesc pentru toate icoanele Tale facatoare de minuni si pentru tot Harul care se revarsa prin ele! Iti multumesc Maicuta pentru toate comunicarile Tale sfinte, pentru sanatate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mama Iubitoare fata de noi toti!

Iti multumesc ca nu ne lasi prada celui rau, ci ne aperi si ne acoperi sub Sfant Acoperamantul Tau! Iarta-ma Maicuta pentru multele mele pacate si Te rog ajuta-ma sa ma pocaiesc pentru toate greselile mele din aceasta viata! Iti multumesc ca Te rogi pentru noi si ca duci rugaciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca sa ne ajute sa trecem din viata aceasta la viata vesnica! Iti multumesc Maicuta ca Te rogi pentru intoarcerea la credinta a celor din familia mea, dar si a celor care-L cauta pe Dumnezeu si inca nu L-au gasit! Iti multumesc Maicuta pentru grija Ta de Mama, pentru iubirea Ta sfanta si pentru tot ajutorul Tau! Si eu Te iubesc, Te preamaresc si Iti multumesc pentru toate!

Citeste si:  Afla cum a ajuns Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului, in televiziune

Amin!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: