29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCea mai puternica rugaciune catre Sfanta Parascheva! Rosteste-o si nu vei mai...

Cea mai puternica rugaciune catre Sfanta Parascheva! Rosteste-o si nu vei mai avea necazuri

N-a mai ramas mult timp pana crestinii ortodocsi o vor sarbatori pe Sfanta Parascheva, motiv pentru care iti propunem sa rostesti aceasta rugaciune ce-ti va aduce noroc si liniste.

Purtatoare de chinuri, Sfanta Parascheva, roaga-te Parintelui Ceresc ca pe mine, cel impovarat cu toate pacatele si neinfranat, sa ma ridice spre cuvantarea maririi Sale si sa ma indrepteze ca intotdeauna sa am sus inima, sa gandesc la cele ceresti, iar nu la cele pamantesti.

Roaga-te la Hristos, Fiul lui Dumnezeu, ca a auzit ruga ta cea cucernica, pentru ca si pe mine lenesul, cel ce ma trandavesc spre rugaciune si spre implinirea poruncilor lui Dumnezeu, sa ma indrepteze si sa-mi dea cuget, ca sa doresc a ma ruga Lui neincetat.

Cheama si pe Duhul Sfant – izvorul Care te-a intarit pe tine, fecioara curata, la lupta cea buna -, ca sa-mi zideasca mie inima curata si duh drept sa innoiasca intru cele dinlauntru ale mele si mai vartos sa ma cheme si sa-mi dea osardie ca sa ma nevoiesc in viata curata si sa ma intareasca in lucrarea faptelor bune.

Cred ca toate acestea mi le poti mijloci mie, o, Sfanta Parascheva!, la tronul Sfintei Treimi si de vei vrea, tu ai puterea de a-mi ajuta mie, ca una ce ai preamarit pe Dumnezeu cu faptele tale. Amin!

Citeste si:  Flavia Mihasan, primele declaratii despre iubitul ei, Marius Moldovan: ”Suntem o echipa foarte buna!”

Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta si sub numele de Paraschiva, este praznuita de catre Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 14 octombrie. Cuvioasa este sarbatorita nu doar de catre Biserica Ortodoxa Romana ci si de catre alte biserici de rit oriental. De asemenea, este cunoscuta ca fiind sfanta patroana a Moldovei.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: