9 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERCe trasaturi de caracter tradeaza felul in care fumeaza. Afla-i toate secretele

Ce trasaturi de caracter tradeaza felul in care fumeaza. Afla-i toate secretele

spot_img
procosmetic.ro

In ciuda faptului ca fumatul dauneaza grav sanatatii, acest obicei a ajuns atat de popular incat felul in care o persoana fumeaza si mai exact felul in care tine tigara poate scoate in evidenta multe dintre trasaturile de caracter ale acelei persoane.
Felul in care o persoana fumeaza si felul in care tine tigara intre degete demonstreaza, potrivit sociologilor, ce trasaturi bune sau rele are din punct de vedere al caracterului.
Cercetatorii sustin ca felul in care un om tine tigara in mana poate sa scoata in evidenta chiar cea mai puternica trasatura a caracterului acelei persoane.

Asadar, in cele ce urmeaza, iata ce poti afla despre o persoana, doar in functie de felul in care tine tigara in mana.

A Persoanele care fumeaza asa sunt persoane nesigure pe ele insele, carora le este frica sa nu piarda ce au mai drag in viata. De obicei au firi pozesive si isi trateaza partenerii cu superioaritate, incercand sa-i controleze.

A
B Persoanele care fumeaza asa sunt persoane care se plictisesc foarte repede. De multe ori se straduiesc sa nu se piarda in detalii si se oncentreaza foarte mult pentru a putea sa duca la bun sfarsit orice plan.

B

C Persoanele care fumeaza asa sunt persoane carora le place mereu sa fie in pas cu timpurile. Le place tot ceea ce este modern si sunt foarte cerebrale. Invata repede si le place sa fie provocate intelectual.

C

D Persoanele care fumeaza asa sunt de obicei persoane cu un caracteer slab, care incearca sa se agate de oamenii din jur. Mai mult decat atat, aceste persoane au nevoie de multe ori ce confirmare asupra faptelor pe care le fac. Totodata, sunt persoane predispuse sa minta foarte mult.

D
E Persoanele care fumeaza asa sunt mereu tensionate. Spun lucrurilor pe nume si le lipseste aproape in totalitate diplomatia. Sunt de cele mai multe ori persoane incapatanate.

E
F Persoanele care fumeaza asa iubesc voata de lux. Sunt persoane oportuniste care sunt capabile sa faca orice pentru a se imbogati repede sau pentru a pune mana pe sume importante de bani.

F

G Persoanele care fumeaza asa sunt calculate, isi masoara mereu civintele si iubesc orice provocare. Daca sunt stimulate destul de mult, se vor avanta in orice, indiferent de pericole, doar de dragul aventurii.

G

H Persoanele care fumeaza asa sunt visatoare si au tendinta de a se pierde de realitate. Au mai mereu un plan care nu are mari sanse de izbanda si nu asculta niciodata sfaturile persoanelor din jur.

H

I Persoanele care fumeaza asa sunt pesimiste si nu cred ca in viata se pot intampla prea multe lucruri bune. De cele mai multe ori, sunt persoane solitare carora le este greu sa socializeze.

I

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.