26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICICe stii despre siguranta pe internet a copiilor?

Ce stii despre siguranta pe internet a copiilor?

Află sfaturi practice de la parinti, pentru parinti despre cum sa-i asiguri copilului tau siguranta pe internet si in social media.

Smartphoneurile si deviceurile mobile sunt un real pericol pentru cei mici. Academia de Pediatrie a descoperit ca 75% dintre copii intre 12 si 17 ani au acum un smartphone pe care il folosesc zilnic, iar cu 10 ani in urma, in 2004, procentajul era doar 45%.

Retelele de Social Media sunt cea mai mare teama a parintilor. Statisticile ne arata ca 1 din 5 copii isi verifica conturile de social media de 10 ori pe zi.

Mai mult decat atat, peste 20 000 de copii cu varste mai mici de 13 ani incearca zilnic sa-si creeze un cont pe Facebook, unde se inregistreaza cu o varsta falsa, mai mare. Amintiti-va numai de cazul „Ziua Izabelei” si cum au degenerat lucrurile.

Conform Netnanny.com, 82% din copii sunt expusi la continut necorespunzator in mediul online pana la varsta de 11 ani. Acesta poate fi continut adult sau continut violet si poate sa apara de oriunde, de la „inocentele” desenele animate de pe Youtube la tutorialele pentru jocurile video.

Incidentele online sunt de cele mai multe ori accidente. 70% dintre copii au dat din greseala de continut adult dintr-o cautare inocenta pe Google, cu scopul de a-si face temele.

Citeste si:  Andreea Banica, marturisiri despre depresie: ”A fost o perioada urata!”

Care sunt amenintarile din mediul online pentru copii afla de pe eumama.ro.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: