1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCe se intampla daca tii post lunea! Rugaciunea pe care e musai...

Ce se intampla daca tii post lunea! Rugaciunea pe care e musai sa o rostesti ca sa ai noroc

Pe langa posturile randuite de Biserica, preotii recomanda sa tii post in fiecare luni, intrucat acest lucru nu aduce decat beneficii pentru cei care tin post. Mai exact, conform Parintelui Ilarion Argatu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei, sustine ca pentru a avea efectele scontate, postul se face fara sa mananci sau sa bei ceva.

“Luni se ajuneaza pentru ajutor la casatorie, reusita la examene, gasirea unui loc de munca, obtinerea de bunuri materiale, reusire la proces. Intaresti postul cu rugaciuni, citind: «Acatistul Mantuitorului nostru Iisus Hristos» si «Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil» cu credinta ca Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, fiind capetenii de ingeri, vor trimite pe pamant pe ingeri sa lucreze pentru tine”, spunea parintele in cuvantarile sale.

De asemenea, postul negru se tine pana la ora 24.00, iar ca sa obtii rezultatele pe care ti le doresti e important si sa faci 40 de metanii si sa aprinzi sapte lumanari. Acest lucru va fi urmat si de rostirea unei rugaciuni.

Citeste si: Rugaciunea care vindeca bolnavii! Rosteste-o in toiul noptii si iti vei gasi linistea

„Doamne, iarta-mi pacatele mele si ale tuturor celor din casa mea, primeste nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post si daruieste-mi….(aici spui dorinta pentru care tii postul). Dupa ce au ars complet cele 7 lumanari, spui si rugaciunea ta catre Sfintii Arhangheli:

Citeste si:  Cea mai puternica rugaciune pentru sporul casei! Rosteste-o cand ai probleme si norocul nu te va mai ocoli

“Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril si toti sfintii, duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la Bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele, ale parintilor mei (pomenesti numele lor), ale sotului(sotiei) meu, ale copiilor mei, ale bunicilor si a tot neamul meu, a celor morti (pomenesti numele lor) si pentru….(aici spui dorinta pentru care faci postul si te rogi)”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: