Fiecare dintre noi, barbati si femei, isi doresc sa arate bine atunci cand merg la plaja. Pe parcursul anului, organismul sufera transformari, mai ales in sezonul rece, cand acumuleaza grasime din cauza consumului mai mare de energie pentru a ne incalzi.
Asa ca in sezonul estival, mai toata lumea se trezeste ca nu este multumita de silueta pe care o are, chiar cu putin timp inainte de vacanta planificata la mare.
Nutritionistii sustin ca exista insa solutii pentru a subtia talia si pentru a scapa de surprusul de grasime acumulat printr-o dieta alimentara cat se poate ce confortabila, bogata in nutrienti si proteine, indicata pentru sezonul cald.
Aceasta dieta se intinde pe doua saptamani, timp in care veti manca un meniu stabilit pe sapte zile, repetat de doua ori.
Meniul este foarte bogat in vitamine, antioxidanti si proteine, ceea ce va face ca organismul sa elimine grasimile acumulate, prin arderi, si astfel obtineti silueta dorita.
Este important sa consumati alimentele enumerate in programul de mai jos cu strictete pentru ca dieta sa functioneze. Totodata, timp de doua saptamani, este interzis alcoolul si sunt interzise sucurile acidulate si este indicat sa beti cel putin 3 litri de apa plata zilnic
LUNI
Mic dejun: un pahar de apa calda pe stomacul gol. Doua oua fierte, o cafea fara zahar
Pranz: 300 de grame de piept de pui la gratar cu salata de varza din plin
Cina (pana in ora 19) Salata de rosii cu castraveti si ardei iunte (fara ceapa) cu branza degresata.
MARTI
Mic Dejun: Paine de secara prajita cu miere si ceai negru. Mancati pana va saturati.
Pranz: 300 de grame de ciuperci innabusite si salata de ceapa verde cu usturoi si marar
Cina (pana in ora 19) Salata de varza cu usturoi si fasole verde fiara (mancati napa va saturati)
MIERCURI
Mic dejun: cereale integrale cu iaurt degresat, 500 de grame
Pranz: Gratar de vita (400 de grame) in sange
Seara: Humus cu ardei gras (mancati pana va saturati)
JOI
Mic Dejun: Doua oua fierte cu doua felii de paine de secara
Pranz: Un pahar mare de apa calda si 400 de grame de gratar de pui, foarte picant
Cina: Conopida fiarta cu mujdei de usturoi (mancati pana va saturati)
VINERI
Mic Dejun: Salata de rosii cu branza grasa si multa apa
Pranz: Cartofi rosiii fierti (300 de grame) si 100 de grame de miez de nuca
Seara: Salata verde cu ceapa verde din belsug si doua felii de paine de secara (mancati pana va saturati)
SAMBATA
Mic dejun: cereale integrale cu iaurt degresat, 500 de grame
Pranz: Gratar de vita (400 de grame) in sange
Seara: Humus cu ardei gras (mancati pana va saturati)
DUMINICA
Mic Dejun: Paine de secara prajita cu miere si ceai negru. Mancati pana va saturati.
Pranz: 300 de grame de ciuperci innabusite si salata de ceapa verde cu usturoi si marar
Cina (pana in ora 19) Salata de varza cu usturoi si fasole verde fiara (mancati napa va saturati)
Repetati meniul din prima saptamana si in a doua spatamana si retineti: CINA TREBUIE SA FIE LUATA MEREU PANA IN ORA 19.00. Urmand aceasta dieta, este posibil sa slabiti pana la 6 kilograme.