Dieta de doar trei ore a fost inventată de unul dintre cei mai buni antrenori de fitness din lume, Jorge Cruise. El și-a dat seama că pentru a scăpa în mod sănătos și natural de greutate, este nevoie ca metabolismul persoanei care dorește să slăbească trebuie să fie stimulat.
Cuprins
Astfel, corpul uman reușește să elimine substanțele de care nu are nevoie și pe cele nocive mult mai des, ceea ce înseamnă că depunerile adipoase scad.
Dieta de trei ore presupune o stimulare a metabolismului cu ajutorul mâncatului. Tocmai de aceea este agreată de foarte multă lume iar rezultatele sunt de-a dreptul surprinzătoare, unele persoane reușind să slăbească peste 40 de kilograme în câteva luni.
În principiu, dieta de trei ore presupune că persoana care dorește să slăbească să mănânce la un interval de trei ore. Astfel, organismul este obligat să proceseze mâncarea rapid, arderile se intensifică și astfel cantitatea grăsimii corporale scade. Există câteva reguli de urmat însă, pentru ca această dietă să funcționeze:
Micul dejun trebuie luat la maxim o oră după ce v-ați trezit.
Fiecare masă trebuie să aibă maxim 400 de calorii, deci mesele trebuie să fie dese și mici.
Cina trebuie să fie luată cu cel puțin trei ore înainte de culcare.
Totodată, această dietă presupune consumul de alimente slabe în grăsimi, în carbohidrați și în zahăr. Poate fi consumată doar carne slabă și pește, lactate cu un procent scăzut de grăsimi, băuturi fără zahăr, citrice și legume care să nu conțină mult amidon, precum cartofi sau orez.
Iată ce meniuri poți consuma pentru dieta de trei ore:
Mic dejun
Un bol cu fulgi de ovăz cu iaurt degresat sau un ou fiert, o felie de pâine integrală, o roșie sau un ardei sau un sandviș din piept de curcan la grătar și brânză slabă.
Gustare
Un iaurt mic simplu.
Prânz
Pește la grătar cu garnitură de legume fierte pe abur sau Salată de legume și piept de pui cu lămâie sau salată de ton.
Gustare
O salată mică de fructe sau 5 biscuiți din cereale integrale sau migdale.
Cină
100 g brânză de vaci sau 100 g mazăre fiartă cu piept de curcan la grătar sau 100 g de orez cu legume.