24 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECe sa faci ca sa nu ti se lase sanii

Ce sa faci ca sa nu ti se lase sanii

Lasarea sanilor este un proces inevitabil care apare odata cvu inaintarea in varsta, insa, prin respectarea unor reguli usoare, lasarea prematura a sanilor poate fi evitata.

Asadar, iata ce sa faci ca sa nu ti se lase sanii

1. Nu tine cure de slabire drastice

Aceste cure de slabire drastice si rapide te fac sa slabesti brusc si sa te ingrasi la fel de repede. In acest fel, pielea este supusa unui efort si unui stres considerabil. Astfel, oscilatiile bruste in greutate fac ca pielea sa se intinda si sa revina la forma initiala brusc si sa se lase.
2. Nu purta sutiene deproasta calitate
Sutienele joaca un rol foarte important in mentinerea elasticitatii si fermitatii muschilor care sustin sanii. Daca sunt prea largi, nu vor sustine greutatea sanilor si muschii se vor lasa in timp. Daca sunt prea mici, sirculatia sanguina va fi obstructionata si muschii isi vor pierde din tonus. Astfel, se vor lasa prematur

3. Fa sport cat mai mult

Circulatia sangelui, sanatatea muschilor, elasticitatea pielii, tonifierea in general, sunt direct proportionale cu „cantitatea” de sport pe care o faci. Asa ca daca vei avea o viata activa din punct de vedere al sportului, vei reusi sa impiedici lasarea prematura a sanilor.

Citeste si:  Machiaj natural de zi! Cea mai simpla metoda de aplicare

4. Bea multa apa

Avand in vedere ca celulele pielii au in compozitia lor foarte multa apa, consumul de lichide va mentine elasticitatea pielii si astfel aceasta va putea sustine fara probleme greutatea sanilor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: