28 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCe rugaciune sa spui pentru ca fiul tau sa se casatoreasca si...

Ce rugaciune sa spui pentru ca fiul tau sa se casatoreasca si sa fie implinit in plan personal

Daca esti de parere ca fiul tau ar fi trebuit sa se aseze la casa lui si sa fie mai serios in ceea ce priveste planurile de familie, iti propunem sa ai credinta. Rosteste cu incredere aceasta rugaciune si norocul nu-l va ocoli.

 

“Doamne, asculta putina noastra rugaciune pentru copilul nostru, robul Tau (numele) si nu ne lasa fara raspuns.

Tu ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal sau si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa si sa fie amandoi un trup. Tu ai binecuvantat nunta, aratand curatia ei. Tu i-ai primit in Imparatia Ta pe sotii care au dus o viata de evlavie, implinind poruncile Tale si crescandu-si urmasii in frica Ta.

Randuieste, Doamne, precum stii, ca la vremea potrivita robul tau (numele) sa-si intemeieze o familie. Ca nu cumva sa traiasca o viata de pacat, stand departe de nunta. Sa nu-si intineze trupul cu patimile si cu poftele, batjocorit fiind de diavol.

Citeste si: Proverbe si invataturi ce-ti vor da peste cap viziunile asupra lumii! Retine-le, iar viata ta va fi mai frumoasa

Ajuta-l, Doamne, sa gaseasca o sotie credincioasa, o sotie blanda, buna si iubitoare, care sa-i fie cu adevarat podoaba si alaturi de care sa mearga pe calea mantuirii.

Citeste si:  Decodam ce incearca tenul tau sa iti comunice

Te rugam, Doamne, vino in ajutorul lui, ca numai Tu stii ce e in adancul inimilor oamenilor. Gaseste-i Tu, Doamne, o sotie vrednica alaturi de care sa faca tot binele.

Nevointa este pentru femeia credincioasa barbatul necredincios, si nevointa este pentru barbatul credincios femeia necredincioasa. Daruieste-i Tu, Doamne, sa aiba parte de un camin linistit, de dragoste si de intelegere, ca sa Te laude impreuna cu toti ai casei lui pana la sfarsitul vietii sale.

Amin”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: