25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICe piesă i-a dedicat Theo Rose fiului ei și al lui Anghel...

Ce piesă i-a dedicat Theo Rose fiului ei și al lui Anghel Damian

Fiecare postare de pe rețelele de socializare a talenatei interprete și a actriței Theo Rose te face să lacrimezi, dacă are legătură cu fiul ei. La câteva zile de la nașterea fiului ei, Sasha Ioan, solistă i-a făcut o dedicație specială pe rețelele sociale.

Theo Rose s-a gătit și a interpretat piesa „Nu mă mai despart de tine” a artistei Doina Spataru, și a făcut un colaj cu momentele emoționante de la nașterea băiețelului ei, cu imagini cu familia ei si a lui Anghel atunci cand au venit sa-l vada pe noul membru al familiei.

De când a devenit mămică, Theo Rose este în culmea fericirii. Prețuiește fiecare moment petrecut cu fiul ei, Sasha și este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă. Acest lucru a vrut să-l transmită și fanilor ei de pe rețelele sociale, publicând un clip cu diferite momente din noua ei viața ca mamă.

Cântăreața a inregistrat piesa „Nu mă mai despart de tine” a Doinei Spataru și i-a dedicat-o fiului ei, într-un filmuleț emoționant, care a redat fiecare clipă de la naștere, de la prima întălnire a acesteia cu Sasha, până la sosirea membrilor familiei, binecuvântarea preotului, precum și întâlnirea dintre copil și tatăl acestuia, regizorul Anghel Damian.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

„Acest cântec este al Doinei Spataru. L-am iubit atât de tare că am așteptat cel mai fericit moment din viața mea că să-l pun ca fundal. Așadar, Sasha – Ioan și primele lui momente de viață, în atenția celor care s-au bucurat de bucuria noastră.

Citeste si:  Andreea Antonescu se pregătește de botez. Ce meniu va avea la masă?

Mulțumim, Doamne, pentru tot! Iar vouă, tuturor, vă dorim ce trăim noi! Acest clip a fost montat de mine. Momentele că acestea sunt de fapt cel mai simplu de redat în imagini daca ele spun un adevăr. Acesta este adevărul nostru. Singurul.”, a scris Theo Rose în descrierea filmuletului publicat pe Instagram.

Imaginile alese, cât și vocea lui Theo Rose i-a emoționat pe urmăritorii acesteia, care au copleșit-o cu mesaje: „Am plâns”, „Așa de fericti să fiți întreaga viață”, „Ce emoționant, să vă trăiască”, „Nu am trăit încă sentimentul de a fi mamă, dar am ascultat cu drag și am vizionat clipul cu lacrimi în ochi… sunteți minunați! Ai o familie de nota 10”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: