22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLECe flori se ofera, de Sfantul Andrei, in functie de semnificatia numelui

Ce flori se ofera, de Sfantul Andrei, in functie de semnificatia numelui

Pe 30 noiembrie se sarbatoreste Sf. Andrei, ocazia cu care femeile ce poarta numele Andreea sau derivate isi celebreaza onomastica.

Alaturi de Maria si Alexandra, Andreea este unul dintre cele mai populare nume purtate de romance, motiv pentru care probabilitatea sa ai o ruda apropiata sau o prietena buna numita Andreea este foarte mare.

De Sf. Andrei, te provoc sa uimesti doamnele si domnisoarele numite Andreea cu un buchet de flori spectaculos, pe care sa il primeasca cu bucurie si emotie si despre care sa povesteasca si sa isi aminteasca peste ani.

Selectia de flori pentru Andreea realizata de designerii Floria.ro tine cont de cateva elemente pe care iti recomand sa le ai in vedere cand trimiti un buchet de flori pentru Andreea.

  1. Numele Andreea provine din limba greaca si semnifica ideea de curaj. Femeile ce poarta acest nume de botez sunt indraznete si nonconformiste.

Alege pentru ele un buchet de flori neobisnuit, care sa le puna in valoare personalitatea puternica si care sa reflecte curajul lor de a iesi din limitele comune. Un buchet cu trandafiri galbeni si rosii, orhidee cymbidium si hypericum este foarte potrivit.

  

  1. Din punct de vedere numerologic, numele Andreea are drept caracteristici principale creativitatea, optimismul, expresivitatea și pofta de viață. Cu o imaginație bogată, femeilor numite Andreea le place dramatismul și au tendința de a exagera.

Nu este usor sa le surprinzi, insa o poti face cu un buchet spectaculos, bogat in contraste si plin de viata, cu orhidee vanda mov, dyanthus grena si alstroemeria roz.

  

  1. Femeile care poartă numele Andreea sunt deosebit de expresive și au o personalitate puternică. Au un mare potențial creator, adoră aventura și schimbările. Lumea este locul lor de joacă și manifestă acel entuziasm copilăresc în fața a tot ceea ce este nou.

Un aranjament cu levantica este o alegere delicate si foarte inspirata pentru o tanara numita Andreea, pe care vrei sa o faci sa zambeasca provocandu-i latura emotioanala si ingenua.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: