16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODATinute Dolce & Gabbana pentru sezonul rece 2011-2012

Tinute Dolce & Gabbana pentru sezonul rece 2011-2012

Inrolare trafic.ro

              Nici colectia Dolce & Gabbana toamna iarna 2011-2012 nu aduce schimbari majore in tinutele propuse pentru viitorul sezon rece. Criticii de moda spun ca aceasta colectie nu a reusit sa atraga atentia iubitoarelor de moda cu ceva nou, original, ba mai mult, surprizele au lipsit cu desavarsire. Aceleasi rochii decorate cu dantela, nelipsitele animal printuri ce imita zebra sau leopardul, deja consacratul trend masculin ce monopolizeaza de cele mai multe ori moda feminina, au determinat pe multi sa claseze prezenta colectie in randul colectiilor lipsite de originalitate si neinspirate, pe alocuri.

             Si totusi, daca ne detasam putin de criticile uneori rautacioase ale specialistilor, nu putem ramane indiferenti in fata impresionantelor rochii delicate, elegante si extrem de feminine, pe care cu siguranta orice femeie si le-ar dori in propria garderoba.

             Costumele barbatesti, sacouri supradimensionate, vestele cu design vizibil masculin ofera si in sezonul rece 2011-2012 un look feminin, usor masculinizat. In schimb, rochiile colorate si sexy si materialele transparente insinueaza o feminitate voluptoasa, ultra senzuala.

           Elementul ce domina prezenta colectie este modelul tip „stea”, prezent atat in imprimeurile diverselor articole de imbracaminte cat si in accesoriile pe care cei doi designeri au hotarat sa le foloseasca. Chiar daca acest element poate fi asociat cu speranta, inocenta, puritatea, dezvaluind sensibiliatea creatoare a celor doi artisti, se pare ca nu multi au fost de acord cu aceasta decizie, considerand ca s-a ajuns la un look supraincarcat, chiar dezastruos in cazul in care tinutelor cu astfel de printuri li s-au acesorizat piese in forma de stea.

Citeste si:  Vara aceasta se poarta nonconformismul!

          Asadar, o colectie impresionanta care nu poate multumi in unanimitate, mai ales intr-un context social marcat de schimbari profunde si constrangeri, motiv pentru care se poate justifica, oarecum, atitudinea usor agresiva a unora fata de creatiile multor designeri care nu fac altceva decat sa isi exprime intr-o maniera proprie tot ceea ce nu poate fi redat prin viu grai.

         Nu ne ramane decat sa concluzionam ca moda este o arta pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o primeasca cu bucurie, intrucat este rodul imaginatiei, talentului si a unei munci titanice a unor oameni cu adevarat deosebiti.

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: