23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCe fel de persoana este, in functie de palmele sale. Afla-i secretele

Ce fel de persoana este, in functie de palmele sale. Afla-i secretele

Inrolare trafic.ro

Potrivit studiilor efectuate de expertii in sociologie si psihologie, forma palmelor unei persoane poate sa dea cateva indicii despre caracterul acelei persoane.

In urma acestor studii, cercetatorii au concluzionat ca oamenii pot fi incadrati in patru tipologii in functie de forma palmelor lor.

Astfel, forma degetelor, a podului palmei si lungimea si dispunerea degetelor, dicteaza cele patru tipologii de oameni: Oameni cu palme de are, oameni cu palme de
pamant, oameni cu palme de foc si oameni cu palme de apa.

Aceste denumiri sunt pur simbolice, pentru a evidentia diferenta dintre persoane, insa fiecare tipologie ascunde unele caracteristici de personalitate, dupa cum
urmeaza.

Oamenii cu palme de foc

palma de foc

Oamenii cu palme de foc au degetele mai scurte decat lungimea podului palmei. Totodata, degetele sunt mai lare catre varf, fata de baza lor.

Oamenii cu palme de foc sunt de obicei persoane extroveritte, inteligente si care au o inclinatie mare sa fie lideri.

Acesti oameni sunt capabili sa gaseasca de multe ori rezolvari la probleme care pe multi ii pun in dificultate si reusesc sa iasa din unele dintre cele mai grele
situatii.

Cu toate acestea, au perioade in care isi doresc sa nu faca absolut nimic si sa isi relaxeze mintea.
Oamenii cu palme de pamant

palma de pamant
Oamenii cu palme de pamant au degetele aproape la fel de lungi ca podul palmei iar degetul mare este mai gros decat la ceilalti oameni.

Oamenii cu palme de pamant sunt persoane foarte realiste si conventionale. Le place calucrurile sa fie in ordine si le place sa isi traiasca viata dupa reguli. Sunt
indragostiti de rutina si de aceea au inclinatii militare, de cele mai multe ori.

Cu toate acestea, oamenii cu palme de pamant nu au aproape deloc rabdare. Din aceasta cauza se trezesc de multe ori ca fac anumite greseli de-a dreptul puerile.
Oamenii cu palme de aer

palma de aer

Oamenii cu palme de aer au degetele destul de apropiate intre ele. Totodata, degetele sunt lungi si subtiri iar palma in sine are un aspect gratios.

Acesti oameni sunt cat se poate de creativi si isi doresc ca absolut totul in viata lor sa fie nou.

Le place sa fie mereu ocupati si le place foarte mult sa socializeze cu toata lumea. Sunt persoane sensibile, cu inclinatii artistice, capabile deopotriva de a arata
caldura dar si rautate in modul cel mai fatis.

Mai mult decat atata, oamenilor cu palme de aer le place foarte mult sa isi foloseasca psihicul pentru a domina persoane. Iubesc sa dea dovada ca pot avea controlul
altor oameni pe care-i domina mereu cu zambetul pe buze.
Oamenii cu palme de apa

palma de apa

Oamenii cu palme de apa au podul palmei destul de lung, iar degetele au un aspect rasfirat.

Sunt persoane calde, sociabile, carora le place foarte mult sa se implice in ajutorarea altora.

Cu toate acestea, oamenii cu palme de apa nu sunt mai niciodata multumiti de propria persoana. De aceea au deseori caderi psihice si se gasesc mai mereu in depresie.

Au firi fluide, schimbatoare si se lasa influentati foarte mult de elementele si persoanele din exterior, in orice decizie ar lua.

Aceste persoane sunt acelea care isi ghideaza mai toata viata dupa raportul amoros pe care il au, ceea ce le aduce de multe ori mari neplaceri.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: