23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICICe e nou in materie de mobila pentru copii

Ce e nou in materie de mobila pentru copii

Inrolare trafic.ro

Nicio alta camera din locuinta nu sufera atat de multe transformari, intr-un ritm atat de rapid, precum cea a copiilor. Oricat ne-ar placea sau nu, cei mici cresc si odata cu trecerea timpului nevoile si preferintele lor se transforma. Totodata, designerii de mobilier si de accesorii destinate acestei varste vin cu propuneri noi si cu idei care ajung sa traseze linia momentului si sa fixese trenduri. Iata cateva dintre acestea, culese de la VREAUMOBILA.RO.

Mobilierul personalizat – este greu de conceput ca ar mai exista un obiect pe care nu se poate imprima o imagine, in momentul de fata. Pe suprafata mobilei se pot adauga autocolante foarte usor de indepartat ulterior. Alegeti impreuna cu cei mici o imagine si adaugati-o in decor. Acelasi lucru este valabil si in cazul accesoriilor – fete de perna cu o fotografie de familie, de pilda.
Suprafetele pentru creatie – tabliile patului, usile sifonierelor si chiar podeua pot fi vopsite cu substanta cu care se acopera tablele scolare moderne. Toate aceste locuri devin zone in care copii isi pot manifesta in voie inclinatiile artistice.
Mobilier retro – desigur, nu vorbim despre mobila veche, sau vintage; dar, se pare, parintii se dau in vant, tot mai mult, dupa mobilier care trimite cu gandul la cel din copilaria lor, chiar daca face acest lucru doar stilizat, fiind conceput din cele mai moderne materiale. Poate pentru ca nu vor ca proprii lor copii sa fie rupti complet de imaginile clasice, in aceasta era tehnologica.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: