14 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICe cadou neașteptat a primit Adela Popescu de la soțul Radu Vălcan

Ce cadou neașteptat a primit Adela Popescu de la soțul Radu Vălcan

Inrolare trafic.ro

Se iubesc de ceva vreme și din când în când își mai fac câte o surpriză, plăcută sau nu. De dată această, Radu Vălcan a reușit să o surprindă pe fermecătoarea lui soție Adela Popescu, cu o postare mai specială, un text și o imagine, pe care o puteți vedea în continuare.

adela popescu
adela popescu

Cei doi soți îndrăgostiți sunt din nou colegi de filmare, după mult timp, căci filmează la aceslasi proiect împreună și alături de prieteni. Radu Vălcan a postat o fotografie cu Adela Popescu nemachiată și a scris următorul text. ”Este la filmare pentru Retreat_Vamaveche.

Așa că i-am trimis mesaj. Am întrebat-o dacă este ok să postez poză asta. Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă. Când va fi să vadă, o să citească ce-am mai scris. Că este una dintre instantaneele mele preferate cu ea. Obosită, nemachiată, superbă!”, a scris Radu pe pagină să de socializare.

În ce film joacă cei doi?

Parte din cast
Parte din cast

Regizorul Petre Năstase a dat startul filmărilor pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, o comedie romantică urbană ce adună pe plaja de la Vama Veche și în cele mai hype locuri din București o distribuție cu actori mari dar și cu personalități digitale, cu comunități online de milioane de fani.

Actrițele Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu.

Citeste si:  Laura Cosoi te invata ce desert sa mananci in timpul sarcinii! Iata cum sa prepari budinca din seminte de chia

Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu spun o poveste fără efecte speciale, în care, așa cum anunță haios echipa, „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu danseaza ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuși mulți se vor regăsi”. “Nu alegem pe cine iubim” este concluzia filmului în care Eva, o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite și cele mai bune prietene îi organizează petrecerea burlăcițelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche.

Ce nu știu ele este că patronii acestuia sunt fostul iubit al Evei și soția lui însărcinată și că instructorii de yoga adevarăți vor fi înlocuiți, din cauza unui cățel tekel, cu un pescar, un bucătar și cu un dascăl din localitate. „Trăim vremuri în care fericirea se caută mai mult în exterior decât în interior, prin social media, postări și reacții la postări, distracția sună mai bine dacă se vede într-un story pe Instagram, iar liniștea sau, mai bine zis, neliniștea interioară se găsește mai des pe la sesiuni de yoga și ședințe de terapie decât în introspecții și analize individuale.

Citeste si:  Laura Cosoi, IPOSTAZE INCENDIARE în filmul de acţiune "Cel ales"

Găsim partea amuzantă a acestor vremuri și râdem, mai ales că toți ne regăsim în asta într-un fel sau altul. Pot să asigur pe toată lumea că noi ne distrăm și la filmări, nu doar în social-media, iar spectatorii vor avea porții întregi de râs și în cinematografe, nu doar în postări. Hai să fie frumos și în online, dar și în realitate!”, spune regizorul Petre Năstase, aflat deja în Vama Veche, în toiul acțiunii.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: