13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERUPDATE: Am ales CASTIGATORII! Bucura-te de timpul tau liber! Relaxeaza-te citind!...

UPDATE: Am ales CASTIGATORII! Bucura-te de timpul tau liber! Relaxeaza-te citind! CONCURS

Inrolare trafic.ro

Felicitari celor 5 castigatori ai concursului!

Iata care sunt acestia:

– Oana Hristea

– Adina Giurea

– Catalina Dumbrava

– Cornel Vasilescu

– Cialma Alexandru Raul
N.B: Castigatorii sunt rugati sa trimita un email de confirmare, in care sa includa adresa si nr. de telefon, catre oana.purice@edituraunivers.ro.

 

 

 

Tu ce faci la ora 11? Casa e liniştită, copiii au adormit în sfârşit, totul e pregătit pentru a doua zi. Dar încă nu ţi e somn… Ceva bun de citit? Sigur că da, ce idee bună! Editura Univers vă propune o nouă colecție, dedicată tuturor celor care vor să-şi recucerească micul lor moment special de la Ora 11. Este timpul vostru, nu uitaţi, şi merită apărat de invazia zgomotului, a scandalului cotidian, a stresului de peste zi. Cărţile din „Ora 11” vor ridica un zid de apărare pentru voi, vă vor proteja în mica voastră fortăreaţă în care vă veţi putea relaxa cu adevărat.
 
Prima apariție a colecției este Plopii din Berlin, romanul lui Anne B. Ragde. „Plopii din Berlin”, o cronică de familie reconstituită într o narațiune alertă, cu întorsături de thriller, este cartea cu care autoarea i a cucerit fulgerător pe norvegieni şi apoi a fost tradusă în peste cincisprezece limbi. Secretul unei povești de dragoste, dezvăluit după cincizeci de ani, hotărăște soarta unei moșteniri problematice. Urmașii ciudați ai unei iubiri aparent imposibile se regăsesc la ferma unde a început totul și în casa de care nu i mai leagă decât amintiri pe care le sperau uitate. Fiecare dintre moștenitori înțelege acum că nu putea fi altfel decât este și că, dacă nimic nu mai poate fi luat de la capăt, măcar prezentul celorlalți poate deveni suportabil.
Plopii din Berlin
 
Autoarea a mai scris încă două romane cu aceleaşi personaje, care s au bucurat de mare succes. Împreună alcătuiesc trilogia familiei Neshov (în curs de apariţie la Editura Univers), ecranizată într-un serial norvegian de televiziune.
Anne B. Ragde (n. 1957) este o scriitoare norvegiană foarte apreciată atât de critici cât şi de public, volumele sale vânzându-se în peste 2,5 milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute dintre cărţile ei se numără Plopii din Berlin, Crabii eremiţi şi Păşunile verzi. A câștigat Premiul pentru cea mai bine vândută carte norvegiană în 2005 și Premiul Brage în 2001.
„Plopii din Berlin” este disponibilă cu 25% reducere pe site-ul Editurii Univers (www.edituraunivers.ro). Tu ce faci la Ora 11?
CONCURS
Editura Univers si Lyla.ro va invita la concurs!
Ce poti castiga?
5 pachete a cate doua carti – „Plopii din berlin” de Anne B.Radge si „O seara la club” de Christian Gailly.
Plopii din Berlin
3d_GAILLY_O seara la club_GLOBUS
Ce trebuie sa faci?

Concursul se va desfasura intre 6 si 20 martie. Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorti, iar cei cinci castigatori vor fi anuntati pe data de 21 martie.

Informații despre magazin

 

  • Univers Publishing House, J40/335/2005 CUI RO17108920 str. Suvenir, nr. 4, ap. 3, Bucuresti, sector 2
  • Telefon: 021.315.33.07
  • E-mail: office@edituraunivers.ro

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: