4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEAsa scapi de stresul de la munca

Asa scapi de stresul de la munca

Mai mult de 80% dintre femei sunt stresate la locul de munca din varii motive. De la colegii lenesi pana la sefii care le bat la cap si, de ce nu, din cauza privirilor aproape hartuitoare in momentul in care se imbracamai sexy. Asa ca pentru binele vostru va prezentam o serie de metode de a scapa de stres la locul de munca.

1. Cere si ofera ajutor

Daca te simti supraincarcata, cere ajutorul colegilor. Cu siguranta il vei primi, pentru ca oricine vrea sa faca o impresie buna acolo unde munceste. La randul tau, ofera ajutor oricui poti de fiecare data cand ai timp pentru asta. asa vei dezvolta relatii stranse cu colegii care te vor relaxa in micile momente de repaos.

2. Dormi mai mult

De fiecare data cand ai ocazia, incearca sa te odihnesti. Dormi cat iti cere organismul si nu te sfii ca daca ajungi acasa si iti vine sa bagi capul in perna sa o faci. O minte odihnita este de multe ori mult mai voiasa decat una constant obosita.

3. Foloseste zilele la capacitate maxima

Cand ai liber, fii cat se poate de activa. incearca sa te deconectezi total de locul de munca si fa numai ce iti place tie. Iesi in oras, mananca, plimba-te si incearca sa te detasezi. Creierul tau are nevoie sa fie hranit si cu lucruri relaxante.

4. Vorbeste despre stres

Discuta cu cineva despre problemele tale de la servici. Ai putea avea surpriza sa gasesti anumite solutii puse deja in practica de altii pentru a scapa de tensiune. Pe deasupra, te vei descarca.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: