19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERAntonia, declaratie de iubire pentru Alex Velea! A vrut sa stie toata...

Antonia, declaratie de iubire pentru Alex Velea! A vrut sa stie toata lumea: ”Ma simt binecuvantata si norocoasa!”

Faptul ca Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi nu e niciun secret pentru nimeni, insa acum celebra artista si-a dezvaluit sentimentele public fata de partenerul ei de viata, barbatul caruia i-a daruit doi copii.

Formeaza o pereche frumoasa si au doi copii impreuna si se pare ca se bucura din plin de fiecare moment petrecut impreuna. Antonia i-a marturisit dragostea partenerului ei public, spre surprinderea tuturor.

„De obicei incerc sa fiu discreta in ceea ce priveste relatia mea, dar e greu sa pastrez bucuria doar pentru mine atunci cand vine vorba de el… Eu stralucesc mult m ai mult cand sunt cu el… Nu ma simt singura cand stiu ca am o persoana atat de speciala care ma asteapta acasa dupaun weekend greu… El m-a invatat sa fiu rabdatoare, sa fiu o versiune mai buna a mea, sa ma sustin si sa ma motiveze orice ar fi.

Ma simt binecuvantata si norocoasa ca pot sa impartasesc aceeasi pasiune si aceeasi scena cu cel mai bun prieten al meu! Multe femei prefera sa se prefaca ca sunt mai bune pe cont propriu, dar adevarul este ca nu au parte de relatia potrivita… Am nevoie de tine, stralucesc cand sunt cu tine… Cu adevar si cu sinceritate a ta, ANTONIA. Dragostea cucereste totul!”, a fost declaratia de dragoste a Antoniei pentru Alex Velea pe care a scris-o pe Instagram.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: