30 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERAndreea Marin si Stefan Banica divorteaza

Andreea Marin si Stefan Banica divorteaza

Stefan Banica Junior si Andreea Marin divorteaza, ambii au anuntat divortul pe conturile lor de Facebook.

 Iata postarea aparuta pe reteaua de socializare:

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea.
Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru.
Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civili…zata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi.
Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri.
Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”.

Stefan Banica jr. si Andreea Marin s-au casatorit in SUA, in 2006,  iar pe 15 decembrie 2007 s-a nascut Violeta, singurul lor copil.  Stefan Banica mai are un copil, Radu Stefan, a cărui mama este Camelia Constantinescu. Andreea Marin a fost la a doua casatorie.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: