21 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMAMICIAndreea Banica, marturisiri neasteptate! De ce nu isi mai doreste copii: ”Mi-ar...

Andreea Banica, marturisiri neasteptate! De ce nu isi mai doreste copii: ”Mi-ar placea sa…”

Andreea Banica este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Se mandreste cu o silueta de invidiat, cu o cariera de succes si cu o familie frumoasa.

Cand nimeni nu se astepta, Andreea Banica a facut anuntul ca este insarcinata cu Noah, insa ea e hotarata sa se opreasca aici.

Citeste si: Andreea Banica, marturisiri dureroase: ”Am avut o singura papusa in copilarie!”

Andreea Banica, marturisiri neasteptate

Daca s-ar fi intamplat acest lucru in perioada in care artista avea in jur de 25 de ani, ar fi fost imediat pregatita pentru inca un copil.

Insa, varsta destul de inaintata la car l-a adus pe Noah pe lume a facut-o sa renunte la aceasta idee.

„Este suficient. Mi-ar placea sa inteleaga toata lumea ca ne-am oprit la doi copii si ca suntem fericiti asa cum suntem. Mi-ar fi placut sa fac mai multi copii poate mai devreme. Pe la 25 de ani mi-ar fi placut sa fac 2-3 copii, dar asa a fost momentul sa fie acum.

La 38 de ani sa-l fac pe Noah… Este bine. Vreau sa fiu o mama tanara si cu conceptii actuale, nu vreau sa ajung la 50 de ani si sa nu-mi inteleg copilul. Mi-as fi dorit sa fiu o mama si mai tanara, sa se mandreasca copiii mei cu mine. Cand eram mai mica imi placeau copiii care aveau mame tinere”, a declarat Andreea Banica pentru revista Viva.

Citeste si:  Andreea Banica, marturisiri dureroase: ”Am avut o singura papusa in copilarie!”

Artista a fost nevoita la acel moment sa-si ia la revedere de la bona copiilor sai. Asta deoarece femeia s-a intors la familia ei, in Filipine.

„Draga prietena buna si dadaca, Luna, au trecut doi ani extrem de rapid si probabil ca a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata noastra. Chiar daca trebuie sa te intorci la familia ta care are nevoie de tine, si eu si Lucian te consideram parte din familie.

Te iubim si te respectam si iti multumim pentru tot ceea ce ai facut pentru Noah Andrei. Oricand vei simti ca ai nevoie de ajutor, te rog sa nu uiti ca ai o familie in Romania, oricand gata sa te ajute. Iti suntem foarte recunoscatori”, a scris Andreea Banica in mediul online, in urma cu ceva vreme.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: