16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICICopilul tau este adolescent? Uite de ce nu te intelegi cu el

Copilul tau este adolescent? Uite de ce nu te intelegi cu el

Inrolare trafic.ro

Desi nu este un lucru care sa puna stapanire pe majoritatea familiilor, lipsa armoniei intre parinti si adolescentii de azi este data de o serie de factori cat se poate de simpli.

Catora dintre voi nu li s-a intamplat sa sustina ca nu au cum sa se inteleaga cu prorpiul copil odata ce a trecut de 14 ani? Noi presupunem ca aproape tuturor. Si, daca vreti sa stiti, cauzele acestor neintelegeri vin in mare parte doar de la voi. Avand in vedere ca copilul vostru face parte dintr-o generatie cu totul necunoscuta voua, este normal sa existe aceste divergente. Dar, daca este mormal, nu inseamna neaparat ca este si bine. Asa ca ar fi bine sa incercati sa intelegeti prin ce trece copilul vostru.

De fapt, singurul motiv pentreu care nu va intelegeti este frica. Frica copilului de parinti si frica voastra de a nu da gres. Nu va vom povesti verzi si uscate cum ca ar trebui sa aveti dialoguri mature pentru a va apropia de copil. Nu! Important este in primul rand sa cercatati universul lui, fara a-l invada. Puneti intrebarile potrivite PE TONUL POTRIVIT, nu uitati sa ii aratati dragoste, imbratisari, iubire, hraniti-l cu mancare calda! Desi pare ciudat, aceste lucruru il fac sa capete incredere in voi. Iar de fiecare data cand da dovada de rebeliune, povestiti-i sau inventati o poveste asemanatoare cu a lui.

Citeste si:  Raceala sau pneumonie?

Ideea principala este ca trebuie sa fiti cat mai umane cu fiul/fiica dumneavoastra. Doar asa si doar acceptand faptul ca si ei sunt oameni cu caractere diferite si persoane constiente veti reusi sa ajungeti la armonie.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: