16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERAndreea Banica, marturisiri despre operatiile prin care a trecut: ”Am patru...”

Andreea Banica, marturisiri despre operatiile prin care a trecut: ”Am patru…”

Inrolare trafic.ro

Este una dintre cele mai indragite artiste de la noi si se mandreste cu un trup perfect, insa este doar rezultatul alimentatiei si sportului.

Andreea Banica a recunoscut ca si-a facut operatii, dar nu estetice si a vorbit despre cum se mentine in forma pe blogul personal.

„Am primit sute de intrebari si nu am putut raspunde la toate, normal, dar vreau sa va dau raspunsul aici la una dintre intrebarile care s-au repetat cel mai desa: ce operatii estetice am? Am patru operatii: doua cezariene, apendicita si o operatie la degetul mic de la mana.

Nu am nicio operatie estetica! Ca sa clarificam acest lucru o sa vreau sa si definim acest concept. Operatie estetica inseamna o procedura care presupune reconstructia sau modificarea aspectului sau formei unei parti a corpului. Va se pare ca vedeti ceva de genul la mine? Nu judec persoanele care apeleaza la asa ceva, fiecare face ce vrea cu corpul lui. Pur si simplu eu nu am avut nevoie, nu a fost cazul.. Mi s-a recomandat intr-adevar o operatie pentru deviatia de sept, dar sunt fricoasa si nu am curaj ca o fac”, a explicat Andreea Banica.

„Operatiile estetice nu sunt ceva rusinos, Doamnne fereste, sunt oameni care au suferit accidente si sunt nevoita sa le faca. Nu sunt ceva nici de ascuns, nici pe care poti sa le ascunzi, ca se vad de la o posta. daca as avea vreo operatie as fi foarte onesta, as recunoaste, dar pur si simplu nu e cazul si ma deranjeaza sa se spuna lucruri care nu sunt adevarate. Eu am fost mereu o persoana sincera, prea sincera poate. daca as face ceva as povesti fara nicio problema, as impartasi experienta. Sunt foarte asumata si incerc pe cat posibil sa raman o persoana deschisa, care nu are lucruri de acsuns, asa cum fost si pana acum”, a mai adaugat cantareata.

Citeste si:  Frumusete pe muchie de cutit. Cele mai intalnite operatii estetice, la femei

Andreea Banica este casatorita cu Lucian Mitrea, impreuna cu care are doi copii: Sofia si Noah.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: