22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIAndreea Bălan, fericită de ziua ei, singură la botezul fiicei colegei ei

Andreea Bălan, fericită de ziua ei, singură la botezul fiicei colegei ei

Inrolare trafic.ro

Pentru solista din Andre nicio zi nu este la fel. Vineri, solista dar și jurata de la ”Te cunosc de undeva” a implinit 39 de ani și a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care împărtășea poze cu noul ei iubit. Iar mai apoi, se pare că la petrecerea de botez a fiicei colegei ei, a venit doar cu cele două fetițe ale ei.

andreea balan si victor
andreea balan si victor

Andreea Bălan are momente de feicire dar și de tristețe ca orice om. Pe cele de bucurie le împărtășește cu fanii ei și urmăritorii din online, pe celelalte, le ține pentru ea. Vineri, 23 iunie, solista a împlinit 39 de ani și a ținut să le arate urmăritorilor ei cât de fericită este și că se iubește cu tenismenul Victor Cornea.

”Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a scris ea pe pagina de facebook. Apoi, a două zi, a publicat niște imagini cu fetițele ei, dar și un alt mesaj.

andreea balan cu fetitele
andreea balan cu fetitele

”Fiecare an care trece îmi aduce înțelepciune și claritate. Am învățat din tot ce mi-a oferit viață, bune și rele, iar azi sunt recunoscătoare pentru iubire imensă pe care o simt și o primesc și pentru sufletele minunate din viața mea.

Aging is a blessing when you learn the lesson”, a scris Andreea Bălan. Care la petrecerea fetiței Andreei Antonescu nu a venit cu noul iubit, ci cu fetițele ei. Sau poate nu l-am văzut noi?

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: