25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIDubla aniversare pentru familia chefului Florin Dumitrescu

Dubla aniversare pentru familia chefului Florin Dumitrescu

Toată lumea știe că Chef Florin Dumitrescu de la ”Chefi la cuțite”, showul Antenei 1 are o căsnicie superbă cu Crustina, fosta jurnalistă. Cei doi au avut parte și de două aniversări recent, pe care le-au punctat în felul lor.

Florin Dumitrescu si fiica lui
Florin Dumitrescu si fiica lui

Pe 7 iunie cei doi soți au împlinit 9 ani de relație iar Florin Dumitrescu a publicat următorul mesaj pe rețelele de socializare care sună cam așa: ”Cea mai importantă zi, 9 ani de atunci!

Cea mai frumoasă mireasă și cea mai frumoasă rochie! La mulți ani, iubita mea! Să ne iubim sănătoși încă 3 vieți de acum încolo!”, a scris bucătarul pe pagină să de socializare. Apoi, sîmbătă, pe 10 iunie, Ava, fiica cea mare a vedetei de televiziune, a împlinit 10 ani.

florin cu cristina dumitrescu
florin cu cristina dumitrescu

”10 ani. Ava Elisabeta Dumitrescu, 10 ani de când a venit pe lume. Nu prea ştiu ce să zic despre asta cu atât mai mult că sunt mega emoționat că se face mare mare micuța mea. Avuca, fericirea este misiunea ta, noi ai tăi te suținem!

La mulți ani, pitico”, a scris bărbatul pe rețelele de socializare, punând câteva imagini cu fiica să de-a lungul timpului, fiind cel mai fericit tătic din lume.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: