5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBER7 greseli din viata de zi cu zi care te fac sa...

7 greseli din viata de zi cu zi care te fac sa pierzi bani

Poate ca banii nu-ti aduc fericirea, insa cu siguranta ca iti pot face viata mai usoara.

Tocmai de aceea este vital sa stii cum sa-ti gestionezi veniturile pentru ca altfel viata ta risca sa se complice din ce in ce mai mult.

Iata 7 greseli din viata de zi cu zi care te fac sa pierzi bani.

  1. Sa uiti de portofel ori de bani

Multi oameni sunt uituci si, adesea, pierd lucruri iar acesta este un obicei foarte rau. Cand se asaza undeva ei uita portofelul, mobilul, cheile de la casa ori birou si lista poate continua. Unii pierd monezi acasa, la birou ori pe strada. Altii, de nenumarate ori, raman fara portofelul pe care il lasa in diverse locuri, nu-si scot banii din haine inainte de a le duce la spalat si uite asa isi provoaca singuri gauri in buget. Aceste obiceiuri demonstreaza un singur lucru: nu respecta bunastarea si de vreme ce nu au respct pentru bani nici acestia nu vor veni la ei.

  1. Sa fii o persoana moracanoasa si sa-ti masacrezi nasul

Dumnezeul Bunastarii iubeste sa fie alaturi de oameni fericiti, plini de viata, bucurosi, iar daca tu esti mereu nefericit abundenta nu-ti va dori vreodata sa te insoteasca. Mai mult, chiar si prietenii tai te vor parasi incetul cu incetul din cauza faptului ca emiti o vibratie foarte joasa. Si nasul joaca un rol important in ceea ce priveste prosperitatea.

Citeste si:  Horoscop luna octombrie 2017

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: