26 februarie , 2024

Ultimele articole

Alege si trimite un copil in tabara!
Asociatia “Ana si Copiii”, din Bucuresti, a lansat campania “Alege si trimite un copil in tabara!”, in urma careia peste o suta de copii, din comunitatile defavorizate, care au avut rezultate bune la scoala, vor merge intr-o tabara de vara.

Campania “Alege si trimite un copil in tabara!” este la cea de-a sasea editie, se desfasoara pe pagina oficiala a Asociatiei “Ana si Copiii” si poate fi accesata aici.

“Organizam aceste tabere pentru ca vrem sa incurajam si sa rasplatim copiii pentru rezultatele lor bune la invatatura. Toti copiii provin din familii foarte sarace, care nu le pot oferi cele cateva zile de bucurie, atat de asteptate de micuti in fiecare an. Fara ajutorul nostru, pe ei ii asteapta o vara lunga, fara amintiri frumoase.”, spune Mihaela Voivozeanu, Presedintele Asociatiei “Ana si Copiii”.

Tabara pentru copii va fi organizata in doua serii de cate cincizeci de copii, in luna august.  In functie de fondurile stranse, numarul copiilor care vor merge in tabara va fi suplimentat. Costul pentru un copil este de 300 de lei, iar campania se va incheia in data de 10 iulie 2013.

Asociatia “Ana si Copiii” este o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit, care a luat nastere in anul 2007, avand ca misiune prevenirea abandonului familial si scolar. In acest scop, Asociatia “Ana si Copiii” initiaza si deruleaza atat programe educationale si de asistenta sociala, medicala si juridica, servicii sociale in sprijinul comunitatii, cat si actiuni de informare, constientizare si de sensibilizare a societatii.In prezent, Asociatia “Ana si Copiii” ofera servicii unui numar de aproape 300 de copii, din 100 de familii din Bucuresti, Calarasi, Giurgiu, Buzau si Prahova prin cele trei mari proiecte derulate: Centrul de Zi “Ana si Copiii”, Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Copil si Parinti si Centrul pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta. Pentru mai multe informatii legate de campaniile si evenimentele organizate in favoarea copiilor din comunitatile sarace, sustinuti de Asociatia “Ana si Copiii”, ne gasiti la www.anasicopiii.ro sau pe pagina oficiala de Facebook.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Ioana Anghelescu

Responsabil Comunicare

Tel: 0735 – 183.205

Email: ioana@anasicopiii.ro

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: