2 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBER30 de spatii de lucru feminine - cum ne amenajam biroul?

30 de spatii de lucru feminine – cum ne amenajam biroul?

Din ce in ce mai multi dintre noi lucreaza de acasa. Jobul de dupa job ne ocupa cateva ore pe zi, sau in timp, jobul de dupa job a devenit principala noastra preocupare si acum suntem mici antreprenori.

Si, in general, micii antreprenori isi organizeaza in apartamentele lor un spatiu de lucru unde sa poata fi cat mai productivi. 

Astazi vorbim despre birouri si ne vom opri la cele ale doamnelor si domnisoarelor. Digsdigs.com ne prezinta cateva propuneri de birouri si spatii de lucru amenajate foarte feminin si elegant, cu puternice note personale si care asigura un confort psihic optim pentru a fi cat mai productive.

Recomandarile specialistilor pun accentul foarte mult pe nevoia de lumina in aceasta zona a casei, la fel si pe faptul ca aceasta camera trebuie sa fie foarte bine aerisita. In cazul in care biroul este parte integranta a livingului atunci incercati pe cat posibil sa il amplasati cat mai aproape de o fereastra si sa va asigurati ca inclusiv sursele de lumina artificiala sunt amplasate corespunzator.

Inveseliti locul pe cat posibil cu ajutorul plantelor sau a imprimeurilor colorate. Construiti-va o masa din materiale reciclabile, folositi o culoare atipica sau decorati biroul cu accesorii inedite. Fiti indraznete, doamnelor, si reconditionati un birou din lemn masiv sau din contra, apelati la un mobilier modular care poate fi transformat cu usurinta in spatiu de discutie.

In tot acest timp insa, nu omiteti faptul ca locuinta dumnavoastra este un intreg si ca trebuie totusi sa pastrati o linie sau o culoare comune cu stilul ales pentru restul casei.

VEZI GALERIE FOTO CU MODELE DE AMENAJARI PE CASAMEA.RO

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: