5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBER10 tipuri de femei care nu îi impresionează pe bărbaţi

10 tipuri de femei care nu îi impresionează pe bărbaţi

Dacă vrei să-i impresionezi pe bărbaţi, trebuie ca mai întâi să ştii care sunt acele lucruri ce îi impresionează.

Dacă nu ştii nimic singur şi faci presupuneri despre bărbaţi, atunci te vei trezi că ceea ce tu credeai că le place, în realitate, nu are nici un efect asupra lor.

Iată 10 tipuri de femei despre care se spune că îi impresionează bărbaţii, dar nu o fac:

1: Domnişoara mereu în pas cu moda

Prada, Fendi, Gucci, bla bla bla. În cele mai multe cazuri, el habar nu are despre ce fel de geantă ai tu, mai mult nici nu-i pasă de asta. De asemenea, nici nu este interesat de modelul de tocuri pe care tu te-ai cocoţat – dacă te place pe tocuri. Nu firma pe care o porţi contează pentru el, el este atras de modul în care tu te prezinţi. Stilul dezvăluie o mulţime despre tine, iar dacă arăţi ca o păpuşică care doar prezintă haine pentru o renumită casă de modă, te va eticheta ca pe o persoană lipsită de orice substanţă.

2: Domnişoara „nu mănânc!”

Nu rămâne flămândă la întâlnire pentru că vrei să faci o impresie bună comandând o salată. Cum el va cere ce-i place şi tu ar trebui să procedezi la fel. Comandă un cheeseburger daca asta îţi doreşti. Nu-ţi fie teamă că îţi va rămâne sos pe buze, şterge-te sau şi mai bine, lasă-l pe el s-o facă. Încearcă numai să nu vorbeşti cu gura plină: nimeni nu va fi impresionat de aşa ceva.

Citeste si:  Doliu in Romania! Regele Mihai A MURIT

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: