12 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICI10 sfaturi ca sa fii frumoasa si in ultimul trimestru de sarcina!

10 sfaturi ca sa fii frumoasa si in ultimul trimestru de sarcina!

Inrolare trafic.ro

In ultimul trimestru de sarcina, viitoarea mamica trebuie sa isi ingrijeasca corpul si sa se odihneasca cat mai mult. Cu ajutorul taticului si al medicului, mama va reusi sa se organizeze si sa duca sarcina la sfarsit cu usurinta, cel putin asa de asigura cei de lanou-nascuti.ro

In aceasta ultima perioada de sarcina trebuie sa ai grija mai mult ca niciodata de corpul tau pentru a ajunge intr-o cat mai buna dispozitie la maternitate.

In aceasta perioada este posibil sa apara celebra masca a gravidelor (cloasma gravidica) pe frunte, pe tample sau pe barbie. O gravida din doua se confrunta cu aceste semne inestetice in special brunetele cu pielea deschisa. In principiu acestea dispar de la sine dupa nastere. Vinovati de aparitia acestor semne sunt desigur celebrii hormoni, iar razele UV accentueaza aceasta problema. Este prea devreme sa folosesti un produs depigmentant. Este momentul sa te protejezi cu o crema solara filtranta cand iesi. Nu trebuie sa te ingrijorezi de pigmentarea la nivelul axilelor si a areolei.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: