28 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPZodiile care nu vor sa se insoare nici in ruptul capului

Zodiile care nu vor sa se insoare nici in ruptul capului

Daca esti intr-o relatie cu unul dintre urmatorii nativi din zodiac, dorinta ta de a imbraca rochia de mireasa ar trebui sa mai astepte. Astrele influenteaza destinul unui om mai mult decat credeam.

Berbec
Berbecii sunt pe primul loc in lista zodiilor de barbati care nu vor sa se insoare. Acestia sunt o fire independenta, astfel ca nu au ganduri prea mari de insuratoare. Mai bine eviti sa vorbesti in apropierea lor de casatorie, in acest mod ii vei indeparta de tine.

Gemeni
Gemenii te cuceresc cu farmecul lor si iti vei dori sa traiesti toata viata alaturi de ei. Din pacate, in relatia cu un Geaman te vei lovi de un zid.

Acest semn zodiacal face parte din categoria celor care nu vor sa se insoare niciodata, asa ca este mai bine sa nu-ti faci multe sperante in privinta lor. Gandul ca trebuie sa te ceara in casatorie ii va speria cumplit.

Sagetator
Si daca ai o relatie cu un Sagetator ai face bine sa-ti iei gandul de la maritis. Nativii din zodia Sagetator nu vor sa se insoare, cel putin nu in prima parte a tineretii.

Sagetatorii iubesc libertatea, astfel ca este mai preocupat sa petreaca cu prietenii, nu cu femeia iubita.

Citeste si:  HOROSCOP – Miercuri, 11 aprilie 2018

Varsator
Atunci cand ai o relatie cu un nativ din zodia Varsator iti va fi foarte greu sa-l faci sa te priveasca ca pe o sotie. Ba chiar, incercarile tale de a-l cuceri se vor dovedi a fi adevarate provocari amoroase.

Acestia isi deschid cu greu inima in fata cuiva si nu isi arata sentimentele.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: