28 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSPIRITUALITATERugăciunea Sfântului Ilie. Este făcătoare de minuni și trebuie neapărat să o...

Rugăciunea Sfântului Ilie. Este făcătoare de minuni și trebuie neapărat să o rostești astăzi

Astăzi îți prezentăm rugăciunea Sfântului Ilie. Se spune despre ea că este făcătoare de minuni și că trebuie neapărat să o rostești astăzi, dacă vrei să ai parte de protecția divină.

În data de 20 iulie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ilie. Este unul dintre cei mai apreciați sfinți din calendar, iar legenda lui este una de-a dreptul impresionantă. Păcălit de diavol, și-a ucis părinții, dar a fost apoi salvat de Dumnezeu. Se spune că tunetele și fulgerele sunt provocate de goana acestuia prin ceruri, într-un car de foc, în timp ce vânează demonii.

Rugăciunea Sfântului Ilie

Este un sfânt temut de mulți, dar care îți poate oferi și protecție, dacă te rogi lui. El șade în ceruri aproape de Dumnezeu, ascultă rugile celor de pe pământ, apoi le transmite mai departe și încearcă să îi ajute pe oamenii care fac asta cu sufletul sincer.

Astăzi, trebuie neapărat să rostești rugăciunea de mai jos. Este una dintre cele mai puternice rugăciuni, alungă relele din viața ta și îți aduce protecția Sfântului Ilie. De asemenea, trebuie să respecți tradițiile legate de data de 20 iulie.

În această zi, este interzis cu desăvârșire să muncești în casă sau gospodărie. Cei care nesocotesc regulile și merg pe câmp, la muncă, pot fi loviți de fulgere. De asemenea, această zi este una în care plantele de leac capătă mai multă putere, așa că este un moment potrivit să îți petreci ziua culegându-le.

Citeste si:  Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti daca vrei sa depasesti problemele pe care le ai cu fratii

Chiar și despre vrăjitoare se spune că aleg ziua Sfântului Ilie ca să își strângă plantele pe care le folosesc mai apoi în ritualurile lor magice. Încearcă să îți iei un moment de liniște astăzi, în care să îți deschizi mintea și sufletul, apoi citește această rugăciune. Cu siguranță, vei observa apoi că te-a ajutat.

„Ne rugăm ție, Sfânt Ilie, cel care ai fost ridicat la cer într-un car de foc, învrednicindu-te a vorbi cu Dumnezeu pe Muntele Taborului în timpul Schimbării Lui la Față, acum sălășluind în lăcașurile Raiului și stând în fața tronului Împăratului ceresc, auzi-ne pe noi, păcătoșii și nevrednicii, care în ceasul acesta stăm în fața sfintei tale icoane și cu umilință alergăm către mijlocirea ta.

Roagă-te pentru noi lui Dumnezeu, Iubitorul de oameni, să ne dea nouă duhul pocăinței, al izbăvirii de păcate, și cu Atotputernica Sa bunăvoință să ne ajute să ne îndepărtăm din calea păcatului, îndrumându-ne spre lucrul bun. Să mijlocești pentru noi Sfinte Ilie să fim sănătoși, noi, copiii și părinții noștri.

Să ne ajuți să fim de folos aproapelui nostru când acesta este la ceas de boală, de cumpănă sufletească și sufocat de datorii. Ne rugăm ție, Prorocule Făcător de Minuni, să-i îndepărtezi din calea noastră și a familiei noastre, pe cei care nu țin seamă de rânduielile Sfintei Biserici și de poruncile Domnului. Amin!”, este rugăciunea Sfântului Ilie, conform DC News.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: