21 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERVitel de lapte cu mere in vin si rucola

Vitel de lapte cu mere in vin si rucola

Iata reteta castigatoare din editia de astazi a emisiunii „Mama mea gateste mai bine: – Vitel de lapte cu mere in vin si rucola.

Timp de pregatire: 45 de minute

Ingrediente:

  • Vitel 400 gr
  • Ulei de masline 60 g
  • Unt
  • Mere galbene 2 buc
  • Faina de grau
  • Vin alb sau vin roze 235 ml
  • Miere 45 gr
  • Rucola
  • Otet balsamic
  • Sare
  • Mustar de Dijon
  • Piper proaspat macinat

30.04.2015_Reteta castigatoare_vitel de lapte cu mere in vin si rucola (4)

Mod de preparare:

VITEL DE LAPTE CU MERE SI VIN

  • ·        Carnea se bate, se contimenteaza cu sare si se trece prin faina.
  • ·        Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline si unt se adauga carnea si se lasa pana cand faina prinde o culoare rumena si carnea este frageda, dupa care se completeaza cu vinul alb sau roze.
  • ·        Merele se taie in 6 si se adauga in tigaie, impreuna cu mierea, doar dupa ce aburii vinului s-au evaporat.
  • ·        Tigaia se acopera cu un capac si se lasa la foc pentru 8 minute.
  •  

SALATA DE RUCOLA CU VINEGRETA

  • ·        Frunzele de rucola se spala si se lasa la scurs.
  • ·         Se prepara sosul vinegreta din otet balsamic amestecat bine cu sare, peste care se adauga mustarul de Dijon, ulei de masline si piperul, amestecand in mod continuu pana devine omogen.
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: