3 decembrie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERVitel de lapte cu mere in vin si rucola

Vitel de lapte cu mere in vin si rucola

Inrolare trafic.ro

Iata reteta castigatoare din editia de astazi a emisiunii „Mama mea gateste mai bine: – Vitel de lapte cu mere in vin si rucola.

Timp de pregatire: 45 de minute

Ingrediente:

  • Vitel 400 gr
  • Ulei de masline 60 g
  • Unt
  • Mere galbene 2 buc
  • Faina de grau
  • Vin alb sau vin roze 235 ml
  • Miere 45 gr
  • Rucola
  • Otet balsamic
  • Sare
  • Mustar de Dijon
  • Piper proaspat macinat

30.04.2015_Reteta castigatoare_vitel de lapte cu mere in vin si rucola (4)

Mod de preparare:

VITEL DE LAPTE CU MERE SI VIN

  • ·        Carnea se bate, se contimenteaza cu sare si se trece prin faina.
  • ·        Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline si unt se adauga carnea si se lasa pana cand faina prinde o culoare rumena si carnea este frageda, dupa care se completeaza cu vinul alb sau roze.
  • ·        Merele se taie in 6 si se adauga in tigaie, impreuna cu mierea, doar dupa ce aburii vinului s-au evaporat.
  • ·        Tigaia se acopera cu un capac si se lasa la foc pentru 8 minute.
  •  

SALATA DE RUCOLA CU VINEGRETA

  • ·        Frunzele de rucola se spala si se lasa la scurs.
  • ·         Se prepara sosul vinegreta din otet balsamic amestecat bine cu sare, peste care se adauga mustarul de Dijon, ulei de masline si piperul, amestecand in mod continuu pana devine omogen.
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

 

Citește și: