19 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJVIDEO Machiajul care iti subtiaza nasul! Uite ce trebuie sa faci

VIDEO Machiajul care iti subtiaza nasul! Uite ce trebuie sa faci

Inrolare trafic.ro

Realizarea unui machiaj profesional care sa ascunda imperfectiunile chipului poate fi destul de dificila. Insa, cu un pic de exercitiu, este foarte usor pentru orice femeie sa arate exact asa cum doreste, cu ajutorul machiajului. Spre exemplu, multe femei sunt nemultumite de forma nasului si doresc sa-l subtieze.

Tehnica de machiaj care subtiaza nasul presupune atentie la multe detalii si are la baza o serie de reguli care, daca nu sunt urmate, pot duce la rezultate nedorite.

Unele dintre cel mai des intalnite rezultate nedorite atunci cand femeile incearca un machiaj care subtiaza nasul este aceea de a nu „masca” foarte bina partile laterale ale nasului. Astfel, rezultatul obtinut este departe de cel dorit.

Asadar, in cele ce urmeaza, iata cum trebuie sa va machiati pentru a va subtia nasul si care sunt tehnicile si trucurile cele mai intalnite.

In primul rand, regula principala de care trebuie sa tineti cont este ca, pentru a obtine un machiaj care subtiaza nasul, este nevoie sa scoateti in evidenta partea superioara a acestuia.

Asadar, prin sublinierea partii superioare a nasului si mascarea, dupa cum este evidentiat in clipul de mai jos, a partilor laterale, veti obtine rezultatul dorit.

VIDEO
 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: